ibanezion Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 longshadow συμφωνώ 100% με όσα λες αλλά αυτό το "προσπαθούν" είναι που τα χαλάει (και αν προσπαθούν και δεν μας δουλεύουν) και αυτά που είπα τα είπα γιατί έχουν γίνει πολύ μόδα τελευταία τα Studio Monitors :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Ωραία για να μην σας παιδεύω με την ΜΗ επαρκή γνώση μου στο θέμα ηχεία... Θέλω 1 ζευγάρι ηχεία ενεργά έως το ΠΟΛΥ 50Wx2.. Τι προτείνετε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 longshadow συμφωνώ 100% με όσα λες αλλά αυτό το "προσπαθούν" είναι που τα χαλάει (και αν προσπαθούν και δεν μας δουλεύουν) και αυτά που είπα τα είπα γιατί έχουν γίνει πολύ μόδα τελευταία τα Studio Monitors :-\ Λογικό είναι να έχουν γίνει της μόδας τα μικρά μόνιτορς τα τελευταία χρόνια , απο τη στιγμή που ο καθένας προσπαθεί και παράγει μουσική στο δωμάτιο του σπιτιού του μπροστά σε έναν υπολογιστή. Δεν τίθεται θέμα "δουλέματος" ,απλά λογικό είναι επίσης όσο ανεβαίνει η τιμή να ανεβαίνει και η ποιότητα , χωρίς να είναι πάντα θέμα μεγέθους ηχείου. Μην ξεχνάς οτι υπάρχουν 5άρια μόνιτορς που κοστίζουν 400-500 ευρώ (το ένα ,όχι το ζεύγος) Ναι, ένας επαγγελματίας sound engineer δεν θα μιξάρει σε μόνιτορς των 200 ευρώ, για έναν όμως εκκολαπτόμενο μουσικό ή ηχολήπτη ίσως είναι ένα καλό starting point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2009 Ωραία για να μην σας παιδεύω με την ΜΗ επαρκή γνώση μου στο θέμα ηχεία... Θέλω 1 ζευγάρι ηχεία ενεργά έως το ΠΟΛΥ 50Wx2.. Τι προτείνετε;;; Τωρα το είπες καλύτερα. Διάβασε το σχετικό άρθρο για τα μόνιτορ. Δεν ζητάς μόνιτορ αναφοράς αλλά καλό είναι να ξέρεις τι είναι. Χρειάζεσαι απλά ένα ζευγάρι σχετικά φτηνά active monitors. Παραθέτω από το άρθρο: Υπάρχουν πια πολλές σοβαρές προτάσεις από Samson, Blue Sky, Tannoy, KRK, Event, Mackie, κλπ. που καλύπτουν κάθε τσέπη. Να προσθέσω στην κατηγορία αυτή τα Tascam, MAudio, Alesis, Behringer, Prodipe, κ.α. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση