Προς το περιεχόμενο

Καλο VSTi για ακουστική κιθάρα

underwater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα και απο μενα

Μια ερωτηση... ισως λίγο χαζή....

Υπαρχει καποιος τρόπος με το real guitar 2 να γραφω συγχορδίες (συνοδεία κιθαρας σε λαική μουσίκή θελω) αλλα οχι μια μια τις νοτες; Πχ να παταω ενα πλήκτρο και να βγαίνουν και οι 6 νότες αυτόματα (για λόγους ταχύτητας δηλαδή) ...

Ναι, σαφώς και μπορείς να επέμβεις στο πώς θα παράγεται το τελικό άκουσμα. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις μία από τις λειτουργίες που διαθέτει το πρόγραμμα, οι οποίες εμφανίζονται με τη μορφή tabs. Όπως μπορείς να δεις και από την εικόνα που παρατίθεται εδώ, τα διαθέσιμα modes είναι Solo, Harmony, Chords, Bass+Chord και Bass+Pick. Μπορείς να πειραματιστείς με όποιο mode σου αρέσει. Εγώ πάντως προσωπικά επιλέγω συνήθως το Bass+Pick. Στην αρχή ή στο τέλος του εύρους υπάρχουν οι νότες του triggering. Έτσι μπορείς να παίζεις όπως περίπου σε μία πραγματική κιθάρα. Κρατάς το ακκόρντο με το αριστερό και triggάρεις με το δεξί. Τσέκαρέ το, είναι η καλύτερη επιλογή για virtual ακουστική κιθάρα.

Το παν στην virtual κιθάρα δεν είναι ο ήχος, αλλά το πώς παράγεται και αν ακούγεται αληφανής. Σε όσα tracks με ακουστική κιθάρα έχω γράψει, η RealGuitar2 ειναι σαφέστατα η καλύτερη επιλογή.

υ.γ.: Υπάρχει και έκδοση για ηλεκτρική κιθάρα, ονόματι RealStrat, δες εδώ. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σαι καλά φίλε...

Ηλεκτρική δε με ενδιαφερει καθως θελω να παίξω με τη λαική μουσική και κυρίως τσιτσανη παπαιωάννου και λοιπους ....

Θα τα δοκιμασω αυτα που μου λες. Τα είδα αλλα δεν τολμησα να τα πειραξω... Χθες το βραδυ το εβαλα , οποτε θα αρχίσω τους πειραματισμούς....

Αν δε τα καταφερω θα επανελθω... Ευχαριστώ και παλι...

να σαι καλά φίλε...

Ηλεκτρική δε με ενδιαφερει καθως θελω να παίξω με τη λαική μουσική και κυρίως τσιτσανη παπαιωάννου και λοιπους ....

Θα τα δοκιμασω αυτα που μου λες. Τα είδα αλλα δεν τολμησα να τα πειραξω... Χθες το βραδυ το εβαλα , οποτε θα αρχίσω τους πειραματισμούς....

Αν δε τα καταφερω θα επανελθω... Ευχαριστώ και παλι...

Οκ, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. :)

Real Guitar 2 πιστευω αλλα βλεπω και πολυ θετικα το να δουλεψεις με sampler φορτωνοντας διαφορα samples που εχουν βγει για κιθαρα τα οποια ειναι απιστευτα!

Για παραδειγμα

α)VSL Horizon Series: Concert Guitar.(Giga sampler)

β)Pettinhouse DirectGuitar 2.1 (Kontakt)

γ)EastWest Quantum Leap - Guitar & Bass (Giga sampler)

Επισης υπαρχουν απειρα αλλα samples και σε μορφη wav που μπορεις να τα δουλεψεις με οποιοδηποτε sampler!

Κοιτα το και αυτο μην το παραλειψεις!

Real Guitar 2 πιστευω αλλα βλεπω και πολυ θετικα το να δουλεψεις με sampler φορτωνοντας διαφορα samples που εχουν βγει για κιθαρα τα οποια ειναι απιστευτα!

Για παραδειγμα

α)VSL Horizon Series: Concert Guitar.(Giga sampler)

β)Pettinhouse DirectGuitar 2.1 (Kontakt)

γ)EastWest Quantum Leap - Guitar & Bass (Giga sampler)

Επισης υπαρχουν απειρα αλλα samples και σε μορφη wav που μπορεις να τα δουλεψεις με οποιοδηποτε sampler!

Κοιτα το και αυτο μην το παραλειψεις!

Για το Pettinhouse DirectGuitar έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Το προϊόν φυσάει.

Το χρησιμοποιώ παράλληλα με το MusicLab RealStrat για όποτε θέλω καλά μέρη ηλεκτρικής κιθάρας.  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου