Προς το περιεχόμενο

προτασεις για delay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναμεσα από MXR και το delay του Jam πιο προτεινεται masters of analog delays? ::)

JAM JAM JAM....!!! Το εχω και δε το αλλαζω με εχει βολεψει παρα πολυ. Απλο λειτουργικο και αξιοπιστο και βασικοτερα πολυ καλος ηχος...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

JAM JAM JAM....!!! Το εχω και δε το αλλαζω με εχει βολεψει παρα πολυ. Απλο λειτουργικο και αξιοπιστο και βασικοτερα πολυ καλος ηχος...!

εκτός απο το ότι διαφωνώ (προτιμώ το mxr) .... άργησες και 2 χρόνια να του το πεις του ανθρώπου  :P :P :P :P ....  ;D ;D ;D ;D ;D

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa            2 χρονια εεεε ....ΑΥΤΗ ειναι Βιντατζ απαντηση δηλαδης......ακου εκει το ΜΞΡ.....!!!

λεπον τις τελευταιες μερες μου εχει κολησει η ιδεα να δοκιμασω και αλλα Delay...

ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το D. Memory Man with hazarai αλλα θελω να εχω expression pedal για να ελεγχω το feedback..... ;D

ας τα παρουμε με την σειρα:

1)Θελω Tap Tempo ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΤΕ

2)Θελω Expression Pedal για το Feedback

3)δεν με πειραζει να ειναι αναλογικο η ψηφιακο αλλα εαν ειναι αναλογικο ενα Tone θα το χρειαστω.

4) δεν με ενδιαφερει να εχει Modulation

5) δινω μεχρι 300euro αντε και κατι παραπανω

6) καλο εiναι να εχει την κλασικη 9volt τροφοδοσια

Electroharmonix Deluxe Memory Boy, Seymour Duncan Deja Vu, Digitech Time Bender και τα δυο Strymon είναι αυτά που συνιστώ, καλύπτοντας όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σε άλλες προτάσεις κάτι λείπει από αυτά που ζητάς ή η τιμή είναι πολύ ψηλότερη.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

αλλες προτασεις???

Ένα άλλο σημαντικό που θα βοηθούσε να απαντήσεις είναι αν επιθυμείς μνήμες για να αποθηκεύεις αρκετά presets ήχων... Απλά το αναφέρω γιατί αν σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, στη μεταχειρισμένη αγορά θα μπορούσες να βρείς κάτι σε καλή τιμή (τηρουμένων των αναλογιών) κατά καιρούς (πχ TC Nova Delay, Line 6 dl4).

Ναι, είναι και αυτά τα δυο στη λίστα αλλά προσωπικά δεν τα πολυσυμπαθώ ηχητικά, για αυτό και δεν τα ανέφερα...

bloody το Seymour Duncan Deja Vu δεν το ηξερα! μου φαινεται "δυνατο"

θα το ψαξω! σε ευχαριστω πολυ!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Kαι ωραίο, και απλό, και δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο πχ. το τερατώδες Timebender! Αλλά και τα δυο Strymon (το Brigadier και το El Capistan) παίζουν στην ίδια κατηγορία και είναι επίσης εξαιρετικά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου