Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μπορώ να ανακοινώσω την δημιουργία newsgroups ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΥΓ: Αδυνατώ ειλικρινά να κατανοήσω όλη αυτή την κουβέντα περί φασισμού. Οι υπεύθυνοι του Noiz έχουν θέσει κάποιους κανόνες και πράττουν βάσει αυτών όποτε το κρίνουν απαραίτητο στο δικό τους δικτυακό χώρο, στο δικτυακό σπίτι τους (ή και μαγαζί τους, αν θέλετε). Δεν ήρθαν να επιβάλλουν τους κανόνες στο 'σπίτι/μαγαζί' κανενός άλλου.

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator
Νομίζω κι εγώ πως ο χρήστης zinobios πήρε την απάντησή του. Να προσθέσω μόνο πως ένας από τους λόγους που είχε υπάρξει αντίδραση σε παλαιότερη ανακοίνωση του newsgroup ήταν οι υπόνοιες για διακίνηση πειρατικού λογισμικού.

Πολύ σωστά!

Παράλληλα ο modulator Eyeprotocol κάλυψε το Noiz απόλυτα στο θέμα.

Το Noiz που παρεπιμπτώντως δεν βρίσκεται εδώ για να απαντά στις εικασίες συνομωσίας που περνούν από το νου του κάθε ευφάνταστου "καλλιτέχνη" αυγουστιάτικα' date=' αλλά στις τεχνικές και μουσικές του αναζητήσεις, [b']με συνέπεια και γνώση[/b].

Τα μέλη που συμμετέχουν, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους υψηλού τεχνικού και ηθικού επιπέδου.

Δεν είναι τυχαίο που μαζεύτηκαν εδώ.

Ο καθένας όμως έχει την ελευθερία του λόγου και της άποψης και μπορεί να παραστήσει τον γκουρού και ότι γουστάρει στο ίντερνετ. Ποιός τον ελέγχει;

You are free to do it!

Όχι όμως μέσα από αυτό τον χώρο.

Εδώ θέλουμε να ξέρουμε τι λέμε και να το τεκμηριώνουμε!

Και για να το κάνουμε έχουμε και μερικούς κανόνες.

'Οσοι δεν συμφωνούν, δεν συμμετέχουν!

Είναι απλό.

Live and let Live.

Αν το noiz.gr είχε το χαρακτήρα κοινωνικής συγκέντρωσης και μέχρι εκεί' date=' τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εδώ μέσα διαφημίσεις του στόλλα, της ελίνας και δε συμμαζέυεται. Και ο λόγος είναι απλός:

Με το να βάζετε διαφημίσεις εδώ μέσα μας δείχνετε, τουλάχιστον σε όσους καταλαβαίνουν όλο αυτό το πράγμα, ότι υποστηρίζετε κάποιες επιχειρήσεις ιδωτικές και ότι αυτό δε γίνεται τσάμπα αλλά σαφώς προς κάποιο αντίτιμο, όποιο κι αν είναι αυτό, και γενικά προς οφελός σας, απευθυνόμενος κυρίως στους δημιουργόύς αυτού του δικτυακού τόπου.

[/quote']

Αν ίσχυε αυτό που λες τότε τα εκατοντάδες posts (πολλά από τα οποία είναι και δικά μου) που βρίζουν/καταδικάζουν την πολιτική των λεγόμενων "εγχώριων" κλεφτών, θα είχαν ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ διαγραφεί, μιας και αντιτίθενται στο κέρδος των sponsors.

Επιπλέον, ένας από τους modulators, ο Superfunk, είναι ένας από τους πρώτους που κατηγορεί (και καλά κάνει) τους Έλληνες απατεώνες επιχειρηματίες. Με τη λογική σου,όχι απλά δεν θα έπρεπε να είναι Modulator, αλλά θα έπρεπε να έχει διαγραφεί και από μέλος από τούτο το "φασιστικό" forum...

Επίσης ηλίθιος είναι και ο τρόπος που απευθύνεστε στους υπόλοιπους εδώ μέσα' date=' νομίζοντας οτί, επειδή είστε moderators, κατί τρέχει στα γύφτικα! Κι εγώ παίζω καλύτερη κιθάρα από όλους σας, αλλά δεν κάνω posts για να δέιξω την ανωτερότητά μου!!! [/quote']

Κι εγώ έχω μια θεία που κεντάει σεμέν σε χρόνο dt...

Όλα αυτά με την ιδιότητα του ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ' date=' και του ΝΟΜΙΚΟΥ ιστορικού μου. Τα φιλιά μου... :idea:[/quote']

Οι ιδιότητές σου αυτές, προσδίδουν κατά τη γνώμη σου κύρος, στο post σου?

Mας κόμπλαρες όλους πραγματικά... :lol: :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια ένταση Αυγουστιάτικα? Να προτείνω κάτι?

Αν θες zinobios να διαφημίσεις το news server σου συνεννοήσου με τον administrator να σου βάλει ένα link (όπως της Elinas της omicron κ.τ.λ.)και Θα είναι όλα οκ!!! :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα θα επαναλάβω αυτό που είπα πριν, ότι σε οποιον δεν του αρέσει ας μην συμμετέχει!.. :? Τόσο απλα!!:wink:

χι greeklish, στο forum του NOIZ

eyprotocol προς scalloped

Όσο για σένα Scalloped, σε παρακαλώ να επιστρέψεις άμεσα στη καριέρα του νομικού (δικηγόρος, κλητήρας, ποιος ξέρειicon_wink.gif. Τόσες πολλές βλακείες καιρό είχα να διαβάσω, κρίμα να πηγαίνουν χαμένες.

φιλε modulator η συμπεριφορα σου με τρομαζει

ξερουμε πολυ καλα οτι αν εγραφε τα παραπανω καποιος για σενα θα υπομεναμε για μια ακομη φορα εκεινα τα τεραστια <<καυστικα>> ποστ σου . γιατι τωρα το κανεις κι εσυ?

δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο θεμα(ειλικρινα) , αλλα με αφορμη το παραπανω και διαφορα παρομοια που γινονται κατα καιρους με κλειδωματα και τετοια(και δηλωσεις του στυλ " κοιτα να δεις αμα δε σ αρεσει μη μπαινεις στο νοιζ" ) , θα ηθελα να ομολογησω οτι με εχω πιασει να φοβαμαι να πω κατι (χωρις καμια δοση υπερβολης και διαθεσης δημιουργιας εντυπωσεων , νομιζω οτι με ξερετε αρκετα καλα) γιατι θα αντιμετωπισω το μενος των διαχειριστων . . .

ψυχραιμια παιδια , και μην ξεχνατε εμεις ειμαστε το φορουμ (ξεκολατε με τις διαφημισεις δε νομιζω οτι μας ενοχλουν ,καποιες συμπεριφορες μας ενοχλουν περισσοτερο )

επαναλαμβανω δεν εχω αποψη για το θεμα, δε γνωριζω δηλαδη αν υπαρχει δολος στην συμπεριφορα του zinobios ή οχι.

ειδα και τα αλλα ποστ και οντως βλεπω μια <<περιεργη>> :wink: επιμονη να ανακοινωνει αυτην την κοινοτητα, αλλα πραγματικα πιστευετε οτι κανει κακο κατι τετοιο στο φορουμ μας?

Φίλε boody, υπάρχουν πολλά είδη φλυαρίας και ναι, εγώ μερικές φορές είμαι φλύαρος, αλλά δεν είμαι ποτέ άδικος ή αμετροεπής. Απάντησα με αυτόν τον τρόπο στον Scalloped επειδή: α) μας είπε φασίστες, β) μας είπε ηλίθιους, γ) μας είπε ότι παίζει καλύτερη κιθάρα από εμάς (και ναι μεν εγώ δεν παίζω κιθάρα, αλλά έχουμε ακούσει και τέσσερις-πέντε φοβερούς κιθαρίστες εδώ μέσα), δ) προσπάθησε να δώσει κύρος στην άποψή του αναφέροντάς μας τα πτυχία του (λες και ψάχνουμε για γαμπρό). Τώρα, αντί να του απαντήσω σε καθένα από αυτά τα τέσσερα ξεχωριστά (και να προκύψει άλλο ένα φλύαρο ποστ) προτίμησα να τα καταχωρήσω κάτω από τον φάκελο "βλακείες" και να ξεμπερδέψω. Αν πιστεύεις ότι έπρεπε να το χειριστώ αλλιώς το θέμα, είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε ένα απλό μέλος και έναν modulator είναι η εξής μία: το απλό μέλος ΔΕΝ είναι υποχρεωμένο να απαντήσει στις βλακείες του Scalloped, μπορεί να τον προσπεράσει και να προχωρήσει σε κάποια από τις άλλες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή στο noiz. Ο modulator ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένος να απαντήσει, ακόμη και αν βαριέται. Αυτή η υποχρέωση πηγάζει από την εμπιστοσύνη του admin, αλλά και από την εκτίμηση που τρέφει ο modulator προς τα υπόλοιπα μέλη (σε διαβεβαιώνω ότι υπάρχει, αλλιώς δεν θα δεχόταν αυτή τη θέση).

Αν απαντούσατε εσείς (εσύ φίλε boody) στον κάθε Scalloped, τότε ίσως δεν θα χρειαζόταν να διαβάζεις τόσο συχνά τα "καυστικά" μακροσκελή μου κείμενα, και εγώ θα μπορούσα να πάω να απολαύσω τον τελευταίο δίσκο του Pat Metheny.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου