LightStringer Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 ....τις ξερετε? εχετε ακουσει καλα λογια...? μονο τον VH εχω δει να παιζει με κατι παρομοιο....οπως αυτο: http://cgi.ebay.com/Steinberger-Spirit-GT-Pro-Standard-Electric-Guitar_W0QQitemZ380073655364QQihZ025QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem δωστε τα φωτα σας...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Κάποτε τις θεωρούσαν κορυφαίας τεχνολογίας. Σίγουρα ήταν πρωτοποριακές, με το σώμα από ένα υλικό με βάση τον γραφίτη, την απουσία headstock, το trans-trem κ.α. Αυτή που δείχνεις είναι ξύλινη, νομίζω από τα μεταγενέστερα, φθηνότερα μοντέλα. Δες http://www.steinberger.com/ http://www.steinbergerworld.com/ When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 εχει ενας φιλος μια. δεν ειχα ποτε πολλα πολλα μαζι της! ισως να ειναι ιδια με το λινκ σου, γιατι και αυτη ηταν με δυο μονους και εναν διπλο και το ολο συστημα ηταν ακτιβ αν εχω δει καλα! σε ενα ντζαμ που εχουμε βρεθει στον ιδιο χωρο, ο ηχος της, μπορω να πω πως με ικανοποιησε σε μεγαλο βαθμο και πως στο συνολο της μου εδωσε μαλλον θετικη εικονα! παρ ολα αυτα, δεν επαιξα μαζι της, οποτε δεν εχω ιδεα για πλειαμπιλιτι και τα σχετικα! αν θες να μαθεις κατι συγκεκριμενο ομως, με χαρα να σας φερω σε επαφη!! ασε που δεν ηξερα πως ο φιλος ειχε τετοια κιθαρα και μολις την ειδα με την θηκη της, νομισα πως ειναι ρακετα του τενις! ;D ;D ;D εμενα μου αρεσαν κυριως τα καθαρα της! α! και κατι τελευταιο, που δεν εχει μαλλον και καμια αξια, η κιθαρα ερχεται απο το μακρινο 1990! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ted Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Γεια σας, ξερω οτι την αντιπροσωπεια την εχει παρει η Gibson!! Στην Ελλαδα αμερικανικη δεν υπαρχει (καινουρια)!!! Μ αυτες τις συνθετικες απο γραφιτη κιθαρες επαιζε κ παιζει ακομη καμια φορα ο Allan Holdsworth!!! Τωρα κατι κορεατικες απομιμισεις ειναι απλως κουπια!!! Εαν καποιος γνωριζει για αμερικανικη καινουρια απο ελληνικη αντιπροσωπεια ας μας δωσει τα φωτα του!! Τα κουρδισματα δε χαλανε ποτε κ το κρατημα ( ελληνιστη sustain) ηταν ατελειωτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Οι steinberger ηταν ΠΟΛΥ καλες κιθαρες. Κι ακομη καλυτερα τα μπασα. Ειχαν κερδισει και κατι βραβεια νομιζω ως καινοτομια η κατι τετοιο. Οχι βεβαια με κριτηρια vintagιας και τετοιες λαλακιες, αλλα ειχαν ηχαρα. Ενας παλιος καλος φιλος ειχε αυτη την σωμα τυπου Strat με 2 μονους κι ενα 2πλο EMG και την ειχα αρκετες φορες. Μην μπερδευετε με τις Hohner που εβγαλε μετα τις απομιμησεις. Αυτη στο ebay ειναι αυτες οι καινουργιες BY steinberger Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 εχω μια spirit, τωρα πιο μοντελο ακριβως δε θυμαμαι, την ειχα παρει απο το musicyo.com που εχει κλεισει τωρα. ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας απο τις παλιοτερες steinberger, χωρις ταστιερα γραφιτη, με οχι τοσο καλους μαγνητες. απο την αλλη δουλευουν χωρις προβληματα, καλα ηλεκτρικα, το τρεμολο ειναι καλο, ανετη ταστιερα. αν σε βολευει και το σωμα στο παιξιμο ειναι μια χαρα κιθαρα. δε θα δινα 650 $ ομως, εγω την ειχα παρει γυρω στα 250 ευρω καινουργια... με τοσα λεφτα ψαξε και καμμια παλιοτερη στο ebay... να η δικια μου.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 εχω μια spirit ,την φθηνη εκδοση , με κανονικο σωμα , μπορει να μην ειναι η 'κιθαρα' αλλα ειδικα σε ταξιδια μου εχει φανει χρησιμοτατη ειναι και ελαφρια . Την ειχα παρει πολυ φτηνα απο το mysicyo το οποιο πλεον σταματησε να τις διαθετει σημερα εχει νεα σειρα , οι οποιες παρουσιαζουν την εξης πατεντα . Εκτος απο το γνωστο συστημα steinberger οπου οι χορδες περνιουνται απο επανω , μπορεις να αλλαξεις και τονο ! δηλαδη με καποια βυθιση στο τρεμολο , αλλαζεις τονο στην κιθαρα ,χωρις να ξεκουρδιζεται καθολου (οπως ισχυριζεται ) . Δεν μου αρεσει ομως το νεο design της , πολυ 'διαστημικη' την βρισκω ... φανατικοι steinberger ηταν ο κιθαριστας των white lion και των blue ouster cult ... και σιγουρα και αρκετοι αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 φανατικοι steinberger ηταν ο κιθαριστας των white lion και των blue ouster cult ... και σιγουρα και αρκετοι αλλοι Πσσσσσσσσ, Vitto Bratta ΓΙΓΑΝΤΑΣ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Μην μπερδευετε με τις Hohner που εβγαλε μετα τις απομιμησεις. Eπειδή από τα Χριστούγεννα είμαι κάτοχος μιας headless Hohner, πρέπει να τονίσω (ότι κατά τη γνώμη μου) οι Hohner (neck throu)δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τις φτηνές Steinberger. Aυτό που κάνει ιδιαίτερες αυτές τις 2 κιθάρες είναι το τρέμολο που φοράνε (και πιθανόν το headless σύστημά τους). Είναι πολύ δύσκολο εως απίθανο να τις ξεκουρδίσεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Marathon εχεις πιασει καμμια κανονικη stein? αλλο πραμα (μονο που το μπρατσο ειναι καπως "κρυο" στην αρχη ειδικα αμα ειναι και χειμωνας) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση