koxcygr Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Αν υπαρχει καποιος που θα ηθελε να ηχογραφησει καποιο demo (δικο του ή cover) το κανω δωρεαν(για πρακτικη). Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι βρησκομαι στην Κυπρο :-\ . Υ.Γ Μην παει το μυαλο σας σε κανενα studio απλα εχω ενα home studio αξιοσεβαστο για home recordings. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Αν σε ενδιαφέρει να στείλω κανάλια σε wav για να κάνεις μίξη μαστερινγκ θα γουσταρα να ακούσω και εγώ μια άλλη οπτική. Αν ειναι πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Το θεμα ειναι οτι θα ειναι απο τις πρωτες μου αποπειρες για mixing γιαυτο μην περιμενεις να παρεις και καλες οπτικες, αλλα γιατι οχι. Περιμενω Edit: Απο mastering δεν εχω ιδεα :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση