Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

www.teuffel.com

Ξέρω ξέρω Superfunk ... δεν σου αρέσει !! .... :D Αλλά δειτε προσεκτικά, κατι μου λεεί πως θα μιλάμε πολύ για αυτά τα όργανα σε λίγο καιρο. Η Tesla και η ΒIrd Fish έρχονται στα Γιάννενα και θα τις ακούσω.

lues Legend

Δημοσιευμένο

Ισα-ισα έχω παίξει στην Αμερικη με μια birdfish πριν απο 4 χρονια περιπου & επαθα την πλάκα μου!ασε που εχει & απιστευτη μουρη!! :wink:

πολυ ακριβες ομως.. :cry:

ΠΟΛΥ προχωρημενα τα βρισκω τα Γιαννενα.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Πρωτη φορα τις βλεπω!!! 8O 8O 8O 8O 8O

Και απο εμφανηση ειναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Βεβαια λογο της διαφορετικοτητας τους ειναι αυτο που με τρελενει.

Εεεεεεε...... Αν λεει ο σουπερφανκ οτι επαθε πλακα, εγω παω πασο, τον πιστευω!! :)

"Simplicity is gold"

Δημοσιευμένο

Ετσι μου είπε και αυτός...Οτι παίζει σαν διάολος !!!! Αλλάζεις τις ράβδους (που είναι ξύλινες ) και αλλάζει ο ήχος της κιθάρας !!!&Κοστίζει 3,900 Euro. Ο Gibons των ZZ TOP παίζει με αυτη πλέον. Αυτο που είναι&Normal Superfunk.&Κοίτα&κάτι πραγματικά τρέλό που εχει φέρει και αντιπροσοπεύει ο παλαβός στα Γιάννενα. Λέγονται Pagelli.&Είναι&ένας Ελβετος, ο οποίος για να σου κάνει&κιθάρα σε φιλοξενεί στο Σαλέ του στην Ελβετία και αφου μιλήσει μαζί σου περί τέχνης, σχεδιάζει για σένα ένα μοναδικό όργανο, το φτιάχνει ,στο στέλνει, και&εάν δεν σου αρέσει σου κάνει άλλο !!!!!! Δες το είναι κουφο. Αυτός ο Ελβετος θα ειναι στα Γιαννενα τον Σεπτέμβριο. Φέρνει ένα&Jazz ο κιθαρο.&&&www.pagelli.com Ναι ο τύπος που τα φέρνει ειναι για δέσιμο, βάζει και δωρεάν ξενοδοχείο στους πελάτες του για να δοκιμάσουν τα όργανα.... em.icon.smile.png

&

lues Legend

Δημοσιευμένο

Βλεπω οτι κατασκευαζει & archtops,οποτε εχει τον απολυτο σεβασμο μου δεδομενου οτι η κατασκευη ενος archtop συνοψιζει το ΑΠΟΛΥΤΟ στην κιθαροκατασκευαστικη :D τεχνη!

Ο Gibbons δεν παιζει αποκλειστικα με τιποτα (παντως στο live που παρακολουθησα οντως επαιξε & με μια Teufel),αλλαζει κιθαρες σε ΚΑΘΕ τραγουδι (μερικες φορες & μεσα στο τραγούδι!) παντως συνηθως παιζει με μια Tokai Love Rock,την Gibson LP του 1958 (Pearly Gates) & καμμια 10αρια πειραγμενες Gibson Les Paul Historic 1958 (αφαιρει το maple top & σκαβει ΕΝΤΕΛΩΣ την κιθαρα ωστε να ειναι τελειως κουφια & μετα ξανακολλα το καπάκι με αποτελεσμα οι Les Paul του να ειναι ΠΟΥΠΟΥΛΑ..)

Ελπιζω να αγοραζει και κανενας αυτα τα κοσμηματα που φερνει ο τυπος στα Γιαννενα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Φοβερή (εμφανισιακά τουλάχιστον) η Birdfish. Και έχει προβλεφτεί και midi έκδοση με ειδικό μαγνήτη. Λέω να πάρω 2-3 :P :P :P

www.pramnos.net

Δημοσιευμένο

Ας παίζουνε και μόνες τους, τί να το κάνω; Νόμιζα ότι οι customιές του Zakk Wylde ήταν ό,τι αντιαισθητικότερο υπάρχει, αλλά έπεφτα πολύ έξω φαίνεται...

Αυτή η Birdfish γίνεται και μονόζυγο;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...