stam and the witches Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Αν υπάρχει σχετικό thread σχωράτε με, δεν το βρήκα με search. Μπορείτε να μου πείτε 2 λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα; Αξιοπιστία και τα σχετικά, καθότι είμαι έτοιμος για μεγαλούτσικη επένδυση. Με τα έξοδα μεταφοράς τι παίζει επίσης; Ευχαριστώ. www.myspace.com/nechayevschina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος , μελος του noiz ειχε μιλησει πριν λιγο καιρο μαζι τους και του 'παν οτι δεν στελνουν Ελλαδα! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ensonikakias Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 ΑΠ ΟΤΙ ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis3 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 στελνει Ελλαδα,αλλα καθυστερει,περιμενω ενα κεφαλι δυο εβδομαδες τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση