nickzero Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) συγνωμη που ανοιγω παλι το θεμα μετα απο τοσα χρονια! αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα σε fender hot rod deluxe και μολις αλλαξα και τις τρεις λυχνιες προενισχυσης με αποτελεσμα να μειωθει κατα πολυ ο θορυβος αλλα να παραμενει εστω και λιγος...ειδικα σε καποια συγχορδια και συγκεκριμενα στην σολ. να σημειωσω οτι οι δυο βασικες λαμπες εχουν αλλαχτει περυσι καποιος να βοηθησει? Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου από nickzero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Αν τρίζει σε κάποια συγκεκριμένη νότα ή συγχορδία, είναι μάλλον θέμα συντονισμού, ο οποίος μπορεί να επηρρεάζει το σασί, το μεγάφωνο κλπ. Αν γενικά σου παρουσιάζει κάποιο φύσημα/θόρυβο μπορεί να είναι πολλές οι αιτίες. Στη θέση σου θα του έκανα ένα service, και θα έστελνα και όλες τις λάμπες που έχω να μου πουν αν είναι καλές ή είναι για πέταμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Μπορεί να είναι και ο χώρος, δοκίμασε να του αλλάξεις θέση, η και σε ένα άλλο δωμάτιο YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σε ολους τους combo amps τριζουν οι λυχνιες, οσο πιο μικρο το δωματιο και οσο μεγαλυτερη η ενταση, τοσο περισσοτερο συντονιζονται και τριζουν, αν δεν ακους το τριξιμο οταν παιζεις ή δεν περναει στην ηχογραφηση μην σκας και πολυ. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nickzero είπε συγνωμη που ανοιγω παλι το θεμα μετα απο τοσα χρονια! αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα σε fender hot rod deluxe και μολις αλλαξα και τις τρεις λυχνιες προενισχυσης με αποτελεσμα να μειωθει κατα πολυ ο θορυβος αλλα να παραμενει εστω και λιγος...ειδικα σε καποια συγχορδια και συγκεκριμενα στην σολ. να σημειωσω οτι οι δυο βασικες λαμπες εχουν αλλαχτει περυσι καποιος να βοηθησει? Εγώ έβαλα καουτσούκ να πατάνε πάνω στις λάμπες για να σταματήσει αυτό το rattling, φταίει το σασί που πατάνε οι υποδοχές των τελικών λυχνιών, έχω ακριβώς τον ενισχυτή αυτόν και ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν τον πήρα. Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου από gpiad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickzero Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ωραία να το δοκιμάσω! Μπορείς να βγάλεις κάποια φωτό για να δω ακριβώς που το έβαλες το καουτσούκ? Μήπως εννοείς αυτά? Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου από nickzero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Στις 10/1/2024 στις 3:48 ΜΜ, nickzero είπε Ωραία να το δοκιμάσω! Μπορείς να βγάλεις κάποια φωτό για να δω ακριβώς που το έβαλες το καουτσούκ? Μήπως εννοείς αυτά? Σου έχω στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση