trigga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Χέστηκα τελείως..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Αυτο ειναι υπερφυσικό.Το ζώο επαθε 4πλή αρτηριοσκλήρωση με τέτοιο φόβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 μπας και ειναι διαβολεμενα??? :o Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 (Επιτέλους συνεισφέρω κι εγώ σε ένα ποιοτικό θέμα να'ούμ! ;D) Λοιπόν για τη γάτα δεν ξέρω, αλλά το τρεξιμο και το γάβγισμα στον ύπνο του ακριβώς όπως στο βίντεο (με εξαίρεση βέβαια τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα της μεγάλης "έκρηξης" 8)) είναι στην ημερισια διάταξη του σκύλου μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Χέστηκα τελείως..... :o :o :o :o :o :o :o :o :o Απιστευτο 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση