Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 παντως η κιθαρα ειναι καινουργια ΑΚΡΙΒΩΣ για ΑΥΤΟ θελει σετ απ http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=39 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jtsili Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 thanx ρε superfunk δεν περιμενα τετοια απαντηση με τιποτα ομως ξερεις μηπως κανενα καλό μαγαζι για σετ απ γιατι δεν θελω να βαλω χερι στη κιθαρα οπ ως περιεγραψες στο link γιατι θα την καταστρεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Aν δε ξερεις τι κανεις και δε θελεις να ρισκαρεις, να πας σε ενα μαστορα να στην κανει ενα set up. Υπαρχουν πολλοι καλοι μαστορες, ειδικα σε Αθηνα (που φανταζομαι οτι βρισκεσαι) αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις πολλες προτασεις. Αν εισαι απο καπου αλλου και δε βρισκεις πες το και καποιος θα βρεθει να σου προτεινει καποιον... Υ.Γ. Μηπως την κιθαρα σου την πατησε καμια epiphone στο μανικΗ και για αυτο δε παιζει? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jtsili Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Aν δε ξερεις τι κανεις και δε θελεις να ρισκαρεις, να πας σε ενα μαστορα να στην κανει ενα set up. Υπαρχουν πολλοι καλοι μαστορες, ειδικα σε Αθηνα (που φανταζομαι οτι βρισκεσαι) αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις πολλες προτασεις. Αν εισαι απο καπου αλλου και δε βρισκεις πες το και καποιος θα βρεθει να σου προτεινει καποιον... Υ.Γ. Μηπως την κιθαρα σου την πατησε καμια epiphone στο μανικΗ και για αυτο δε παιζει? :P οχι ειμαι απο θεσαλονικη τι εννοεις "την πατησε καμια epiphone στο μανικΗ"?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Πολύ καλός μάστορας απο θεσ,νικη είναι στον τσέλιο (πλατεία ναυαρίνου) ο κώστας.. Εκεί πήγα προ λίγου καιρού την κιθάρα μου και μου έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά !!!! Μου εξήγησε τι θα χρειαστεί η κιθάρα και ποσο θα κοστόσει στο περίπου για να ξέρω... Στα αρνητικά, θα χρειαστεί να αφήσεις την κιθάρα σου σίγουρα, και ίσως και για αρκετές μέρες(αναλόγως την δουλειά που θα έχει πριν απο εσένα). Ενδεικτικά εγώ την άφησα κάπου στις 10 μέρες... Χαλάλι όμως άξιζε... ;D ;D ;D Οποιος άλλος ξέρει ας προτείνει... !!!! ; :D Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 οχι ειμαι απο θεσαλονικη τι εννοεις "την πατησε καμια epiphone στο μανικΗ"?? Λοιπον αυτο περι epiphone κλπ ειναι inside joke μη σε απασχολει :D Για μαστορες στη Θεσσαλονικη υπαρχουν οπως σου ειπε το παιδι παραπανω αρκετοι, να μερικοι: α) Ο Τσελιος. Ειναι λιγο ακριβος και θα αφησεις την κιθαρα για καμια βδομαδα περιπου αλλα οπως ειπαμε ο Κωστας ειναι φοβερος μαστορας. Μπορεις να πας με την κιθαρα σου να τη δει και να σου πει ποσο θα κοστισει για να εισαι σιγουρος. β) Παναγιωτης Λαμπης, the art of wood (κανε ενα google να βρεις διευθυνση). Παρα πολυ καλος τεχνιτης. γ) Ζαχος. Παλαιοτερα τα set up στο Ζαχο τα εκανε ο Παναγιωτης αλλα αν δεν κανω λαθος εδω και καποιο καιρο τα εχει αναλαβει καποιος αλλος μαστορας (δυστυχως δε θυμαμαι το ονομα του ανθρωπου...ειχεφτιαξει και μια tele που μας την εκανε review o deadendmind) ο οποιος ειναι επισης πολυ καλος στη δουλεια του. Υπαρχουν και αλλοι βεβαια, αλλα αυτους τους 3 μπορω να στους προτεινω ανεπιφυλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jtsili Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 ok ρε παιδια σας ευχαριστω με βοηθησατε πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση