Προς το περιεχόμενο

Guitar Acquisition Syndrome (G.A.S.) Αρρώστια ή Πόρωση;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το  GAS που αναφερει ο walter becker εχει τ δικιο του...αλλα..

δεν ειναι μονο η αρρωστεια που εχει ενας...οσον αφορα εμενα παντα...

η αρρωστεια ειναι στην αρχη...σιγα-σιγα ερωτευεσαι κ ΑΓΑΠΑΣ την κιθαρα σαν υπαρξη και μονο...ειναι αυτο που εχει δωσει ο ΘΕΟΣ στη ζωη , ειναι τοσο η τελεια η κιθαρα που απλα για μενα δεν υπαρχει κατι το τοσο τελειο και δεν θα υπαρξει ΠΟΤΕΕΕ!!!

τωρα οσον αφορα αφορα για τις αγορες κα αυτα....ειναι τν καθενα τι τον εκφραζει..για μενα π.χ. δεν με ενδιαφερει να εχω πολλες κιθαρες το μονο που με νοιαζει ειναι η κιθαρες μου ( τα μωρα μου ;) ) να εχουν μια προσωπικοτητα ενα τονο....που δυστυχως δεν μιλανε για αυτο καθολου...βεβαια εγω μιλαω παντα για  CUSTOM  καταστασεις που βλεπεις το σωμα και τν λαιμο οτι σκετη μαγεια....εγω δακρυζω με κατι τετοια ειναι η ζωη μου αυτο...

ειναι κ αλλα πολλα , αλλα δεν εχει σημασια αυτο που ηθελα να θειξω ειναι οτι η ΑΓΑΠΗ  ειναι αυτη που μας φερνει κοντα σε αυτο το οργανο ( thanxxx GOD ) και οχι η αρρωστεια σαν αρρωστεια ετσι οπως την θετει ο becker....μην τν ακουσει μονο ο JASON....θα κανουμε και λαθος επιλογες αυτο ειναι σιγουρο διοτι δεν γνωριζουμε τα παντα...βεβαια μεχρι ενα σημειο γιατι βλεπουμε καποια πραματα και αυτοι που εχουν παιξει με κατι παραπανω καταλαβαινουν τι λεω τωρα...;)....αυτα με την ΑΓΑΠΗ μου.......οπως λεει και ο αγαπημενος μου κατασκευαστης.....

" TONE FOR THOSE WHO KNOW "......

Christian Rock?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ πιστεύω οτι το να έχεις πολλές κιθάρες είναι μεν ψιλοάρρωστο είναι ακίνδυνο όμως.

Γιατί οι κιθάρες χάνουν πολύ λιγο απο την αξία τους.Εμείς μπορεί να αλλάζουμε 10 κιθάρες το χρόνο και να χάνουμε 1-2 χιλιάρικα το πολύ.Κάποιος όμως που αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2-3 χρόνια μπορεί να χάνει 10-20 ή και περισσότερες χιλιάδες.

Οπότε νομίζω οτι είναι απλά μια ανέξοδη καταναλωτική μανία και τίποτα παραπάνω.

Και επίσης αν κάποια στιγμή βρεις τον απόλυτο έρωτα σου ίσως να μη χρειαστεί να ψαχτείς ποτέ ξανά.  ;)

Το αποκύημα της ανασφάλειας και της έλλειψης αυτοπροσδιορισμού μας που μεταφράζεται στην αλόγιστη καταναλωτική μανία που μας έχει ποτίσει η θεωρία του καπιταλισμού, μπορεί να ενδυθεί εντέχνως με διάφορα λογίδρια περί αγάπης και λοιπών κουραφεξαλίων αλλά παραμένει αρρώστια.*

Β-αγγέλ......... σ' έσκισα.  ;D

* Εξαιρούνται έμποροι, συλλέκτες και συναφείς συνομοταξίες...

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Το αποκύημα της ανασφάλειας και της έλλειψης αυτοπροσδιορισμού μας που μεταφράζεται στην αλόγιστη καταναλωτική μανία που μας έχει ποτίσει η θεωρία του καπιταλισμού, μπορεί να ενδυθεί εντέχνως με διάφορα λογίδρια περί αγάπης και λοιπών κουραφεξαλίων αλλά παραμένει αρρώστια.*

καλοοο...:))

κοιτα γενικα ειναι με τι οργανα παιζεις , ετσι θα κατανοησεις αυτα που ειπα...

δεν περιμενα να σου πω αλλη ανταποκριση εδω μεσα...χωρις να θελω να θειξω κανεναν βεβαια...απλως απο οτι εχω δει ολο αυτον τον καιρο δεν ασχολουνται και παρα πολυ με τις κιθαρες σαν οργανα..αλλα με ποιος παιζει..τι...κ.τ.λ.εδω τν αλλη φορα κατι ανηδεοι κραζανε τον  DUMBLE AMP απο κει και περα καταλαβαινεισ οτι δεν γνωριζουν..μενουν τν marshallako και γαμαει σου λενε...οκ...χαχα

τελος παντων...οπως ειπε και φιλτατος christian rock!!!hahaha

Σαν τις γκομενες εχουμε γινει.....που μπαινουν στα Hondos Center και δεν ξερουν τι να πρωτοπαρουν και κανουν σαν τρελες!!!!Πολλες φορες σκεφτομαι,ΤΙ θα γινοταν αν γινοταν κατι παρ ομοιο με αυτο που κανουν σε καταστηματα με νυφικα στην Αμερικη σε μεγαλο μουσικο καταστημα !!!Που περιμενουν δηλαδη απ εξω μερες ολοκληρες σε ουρα, και μολις ανοιξει .........γινεται της Κακομοιρας!!!!!Ωρε ξυλο που εχει να πεσει.....

NON SERVIAM...

Πλατιάζεις ευχάριστα...!  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου