nopter Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Γενικα μηπως φταιει η σκονη..!!!!Τους drivers απο κει που αγορασα τη καρτα μου ειπαν να κατεβασω τους καινουριους που εχει στο site..Δεν καταλαβαινω γιατι το software ειναι αλλα 'ντ αλλων...Υπερφορτωμενο εννοειται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Μήπως το παράλληλο θέμα σου λέει κάτι; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nopter Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Οχι.Ρωταω κατι συγκεκριμενο.Αν ξερει καποιος τι επηρεαζει την cpu στο cubase sx3 κ αν το συστημα μου θα επρεπε να αντεχει αυτα που αναφερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Φίλε nopter, θέλεις να πάρεις μια απάντηση χωρίς να μπεις στη διαδικασία να ψαχτείς λίγο. Αυτό είναι μεγάλο λάθος γιατί είναι εμφανές ότι δεν ξέρεις πολλά από τη λειτουργία ενός υπολογιστή για μουσική και αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθεις κάποια πράγματα. Το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που είπε ο Yameth, πέτα όποιο σαβουρο-πειρατικό-θεόβαρο VST έχεις φορτώσει. Είναι εγγυημένος τρόπος να δυσκολέψεις τη ζωή σου και αμφιβάλλω αν βελτιώνει την ποιότητα της μουσικής σου (στο στάδιο που είσαι τώρα τουλάχιστον). Δεύτερον, κάθε εταιρία που φτιάχνει λογισμικό ή drivers για συσκευές, εξελίσσει και βελτιώνει τα προγράμματα που φτιάχνει. Οι ανανεωμένες εκδόσεις σχεδόν πάντα αποδίδουν καλύτερα κα καλό είναι να τις περνάμε. Γι' αυτό και σου λέμε να κατεβάσεις ανανεωμένους drivers για την κάρτα σου, δεν είναι κακό ή κουραστικό για να το σκέφτεσαι τόσο. Τρίτον, το Google είναι φίλος σου! Με μια απλή αναζήτηση θα μπορέσεις να δεις τί είναι HyperThreading, να καταλάβεις ότι έχει τόση σχέση με τη σκόνη όσο έχω εγώ με τον εκτυπωτή μου και τα λοιπά. Τέλος, ο υπολογιστής σου μπορεί να σηκώσει αρκετά πράγματα, σίγουρα αρκετά για να μπορείς να κάνεις πολλά με αυτόν. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα τον λειτουργείς προσεκτικά και ότι θα ψαχτείς για να μπορέσεις να μάθεις πώς θα το καταφέρεις αυτό. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nopter Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια την σκονη την ανεφερα σαν πιθανη αιτια για υπερφορτωση της cpu..Δεν ειπα οτι εχει εχει σχεση με το HyperThreading..Το οποιο ξερω τι ειναι αλλα δεν ξερω τι μου ειπε να κανω ενας φιλος απο εδω..Απλο ε?Εγω με μουσικη ασχολουμαι κ οχι τοσο βαθια με pc...Γι'αυτο σκεφτηκα οτι εδω καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει..Τα VSTi που εχω τα εχω επιλεξει για εναν συγκεκριμενο σκοπο..Η μουσικη παραγωγη δεν ειναι το HyperThreading...Κ εγω το ειχα σκεφτει οτι ισως τα VSTi να μου κανουν την ζημια απλα ηθελα να δω αν υπαρχει καμια αλλη ιδεα...Εχω ηδη πει οτι τους drivers τους εχω κατεβασει απο το site κ ειναι οι τελευταιοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Παρ' όλα αυτά η απάντηση που σου δίνεται δεν σε ικανοποιεί. Ο υπολογιστής σου έχει τις δυνατότητες να επεξεργαστεί μια ολόκληρη παραγωγή. Απλά είναι στημμένος λάθος. Και το στήσιμο δεν αφορά το hardware αλλά το λογισμικό. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 nopter: για να καταλάβεις: Ένα σπίτι που έχει τον ένοικό του μόνο μέσα, έχει φαγητό μέσα στο ψυγείο για 2 μέρες, καθώς και μπύρες... Αν ξαφνικά του κοτσάρεις 2-3 καλεσμένους, γυναίκες που κάνουν δίετα, θα κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος και θα είναι και υπερχαρούμενος. Αν του βάλεις 50 γυναίκες θα αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα, γιατί θα του τελειώσει η... λίμπιτο. Αν του βάλεις 10 κολόχοντρους μαντράχαλους που θέλουν να δουν άλλο πράγμα ο καθένας στην TV, και πίνουν μπύρες συνεχώς... την έβαψες. Το σπίτι είναι το Cubase. Ο άνθρωπός είναι ο χρηστης. Οι γυναίκες είναι απλά, μικρά, καλώς αγορασμένα προγράμματα που τρέχουν ΑΝΕΤΑ. Οι μαντράχαλοι είναι ότι πιο καινούριο, βαρύ, ασήκωτο, τεράστιο software σπασμένο. Το Cubase μόνο του τρέχει. Πολύ απλά. Το τι του βάζεις να τρέχει παίζει ρόλο. Και, ναι, απ'ότι φαίνεται τα VST είναι που σου κάνουν τη ζημειά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nopter Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 ευχαριστω..θα το κανω παλι απο την αρχη και θα σας πω.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nopter Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ενημερωτικα..Αφου τα εκανα ολα απο την αρχη και εγκαθιστω ελαφρια free VSTi για αρχη μου εκτοξευει την cpu στα 60-70% το synth "anna"...Κουλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 τι είναι το συνθ "άννα"? Δεν το γνωρίζω αυτό... Καλό θα ήταν να μας περιγράψεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι βάζεις και τελικά που τα παίζει το σύστημα. Πχ: Εγώ μπορώ να φορτώσω μόνο ένα pianoteq (που δεν είναι και το πιο απαιτητικό πρόγραμμα του κόσμου) και να του πετάξω τα μάτια έξω σε δύο λεπτά. Το Cubase δουλεύει, το pianoteq δουλεύει. Αν όμως ζητήσω απο το πιανο να παίξει στα 666 bpm 16α συγχορδίες, σιγά που θα μου κάνει τη χάρη. Τα free VSTis δεν σημαίνει στα σίγουρα ότι θα είναι πιο ελαφριά. Άρα, πες μας τι βάζεις ακριβώς. Ο δικός μου ο Η/Υ (περίπου σαν το δικό σου) με 2-3 convolution reverbs τα παίζει, για παράδειγμα... κλπ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση