Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 ριχ'του του λουστη.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Απλά ΘΕΪΚΟ!!! ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 αμ..η ...ντουφεκα εινα ιδια με το keyboard bravery,αμα τη απουσια της οι περισσοτεροι γινονται κοτες... ;D ;D...παλι καλα που δεν ηταν καμμια...αρκουδα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 αμ..η ...ντουφεκα εινα ιδια με το keyboard bravery,αμα τη απουσια της οι περισσοτεροι γινονται κοτες... ;D ;D...παλι καλα που δεν ηταν καμμια...αρκουδα... ;D Κοίτα... τα ελάφια έχουν αποδεδειγμένα μεγάλο "όπλο". 8) Το βίντεο θα μπορούσε να τιτλοφορείται: μεγάλη... ντουφέκα => μικρό "πιστολίνο". ;D Τα σέβη μου στους εξοπλισμένους μέχρι τα δόντια "άντρακλες" που έχουν προηγούμενα με τα αβοήθητα ( ;D ;D ;D όπως ο Bambie ;D ;D ;D) πλάσματα της φύσης. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο καμεραμάν αρκέστηκε στο να καταγράφει, αντί να βοηθήσει. Ή είχε την ίδια άποψη με εμάς (ότι καλά του κάνει!) ή ήταν πολύ χέστης για να πλησιάσει ή σκέφτηκε "αν τον καθαρίσει, το' χω το βραβείο Πούλιτζερ!", ή όλα τα παραπάνω! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο καμεραμάν αρκέστηκε στο να καταγράφει, αντί να βοηθήσει. Ή είχε την ίδια άποψη με εμάς (ότι καλά του κάνει!) ή ήταν πολύ χέστης για να πλησιάσει ή σκέφτηκε "αν τον καθαρίσει, το' χω το βραβείο Πούλιτζερ!", ή όλα τα παραπάνω! Αν ο καμεραμάν ήταν... συνάδελφος του παθόντος, μάλλον ισχύει αυτό που έχω υπογραμμίσει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Κρίμα που δεν χρησιμοποίησε τα κέρατα... Κρίμα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Κρίμα που δεν χρησιμοποίησε τα κέρατα... Κρίμα... Αυτό δεν είναι τίποτα... Θα μπορούσε και να τον ξεβρακώσει και να χρησιμοποιήσει... το "όπλο" του. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν "και γαμώ τα κυνήγια". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση