Προς το περιεχόμενο

Fender Twin reverb overhaul stage 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και ηθελα να σε ρωτησω, οι κιθαρες δεν εχουν φαει επεξεργασια?

ο ηχος ειναι οντως πολυ καλος και μεστος.

ελαχιστο compression μονο στα καθαρα και λιγο βαρυτερο στα βρωμικα (& σωστο miking βεβαια)

κι απο παιξιμο μη λες...  τη χτυπας τη ΛΑ πολυ καΛα

ε,εκανα ιδιαιτερα με τον Edge πανω στο θεμα... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...να φτιαξω αυτοκολλητο και να καλυψω την περιοχη...

οταν λεω αυτοκολλητο εννοω κατι τετοιο... (βλ. attachment)

ελαχιστο compression μονο στα καθαρα και λιγο βαρυτερο στα βρωμικα (& σωστο miking βεβαια)

τα καθαρα που μ' ενδιαφερουν περισσοτερο ηταν διαυγη, ζωντανα και ποτε "χαρτινα" ή "μεταλλικα".

Σιγουρα το κομπρεσσερ "λειαινει" τις αγριαδες (καθως και το Δακο και τη μουχριτσα... ;D), αλλα το αποτελεσμα ειναι παντα ευχαριστο.

ευγε!  :)

ε,εκανα ιδιαιτερα με τον Edge πανω στο θεμα... ;D ;D

και Διεθνη καριερα...  ;)

wood matters

παντως ο πλεον τυπικος ηχος EV/DELTA PRO ειναι αυτος της σχολης SRV ( οπως Joe Bonamassa,KWS και λοιπα copy cats ;)),ακομα και τους Dumble του απο καμπινες με EV εβαζε ;),δεν υπαρχει αλλος τροπος για τοσο δυνατα,σφιχτα και καθαρα μπασα  ;) (ειδικα σε υψηλες εντασεις)

Aντι για ενα αυτοκολλητο δε βαζεις κανονικα ενα pot με το knob του, απλα αποσυνδεδεμενο? Εμενα παντως μου φαινεται καλυτερο απο το να υπαρχει ενα κενο στο face, ειτε με αυτοκολλητο η χωρις. Εκτος αν θες ο ενισχυτης να φαινεται και εξωτερικα οτι δεν εχει master...

Εγω παντως χθες βραδυ κατορθωσα το ακατορθωτο , να χωρεσω το DELTA PRO στον Koch Studiotone!!! Απιστευτα καθαρα , σφιχτα μπασα , λιγο κομπρεσαρισμενες υψηλες ( οτι πρεπει για overdrive κατασταση) αλλα βαρυνε πολυ το ενισχυτακι!!!! Απο τα αγαπημενα μου μεγαφωνα!!!!

By the way φιλε alderbody μιας κ ανεφερες παραπανω για τον Weber , ο τυπος εχει την δικη του προσεγγιση στο θεμα tube amp , καποιες φορες το παρακανει θα ελεγα(ταπεινη μου γνωμη).

Lets ...Rock!

Πως τα καταφερες ρε θηριο?Δεν προεξεχει ο μαγνητης?

Αφαιρεσα το λαστιχο απο τον μαγνητη κ εβγαλα το καπακι απο τις EL84!! Επισης λιμαρα λιγο ενα σημειο για να εχει λιγο αερα μια ECC83!!! Θα ποσταρω φωτο το βραδακι!!!!!

Lets ...Rock!

Εγω παντως χθες βραδυ κατορθωσα το ακατορθωτο , να χωρεσω το DELTA PRO στον Koch Studiotone!!! Απιστευτα καθαρα , σφιχτα μπασα , λιγο κομπρεσαρισμενες υψηλες ( οτι πρεπει για overdrive κατασταση) αλλα βαρυνε πολυ το ενισχυτακι!!!! Απο τα αγαπημενα μου μεγαφωνα!!!!

another one bites the dust(cap)...  ;D  ;D  ;D

ααααχ θα με κανετε να τα σκασω τα 250 στο Θωμα....  (μου φαινεται θα του τα κανω δωρο για τη Γιορτη του...)  ;D

By the way φιλε alderbody μιας κ ανεφερες παραπανω για τον Weber , ο τυπος εχει την δικη του προσεγγιση στο θεμα tube amp , καποιες φορες το παρακανει θα ελεγα(ταπεινη μου γνωμη).

...και πολλων αλλων!

Ο Weber λεει καλα πραματα, εχει "μεταδοτικοτητα" (μα πως το καταφερνει με τετοιο Look?...) αλλα μερικες φορες λιγο υπερβαλει ή προβαλλει δικες του προτιμησεις ως "το απολυτο"...

Οι πολεμιοι του δεν ξεχνουν να υπενθυμιζουν οτι πριν ασχοληθει με τους ενισχυτες ηταν ...κρεατεμπορας!

εγω τον παω. Ειναι πολυ γκραβουρα φατσα...

wood matters

Aντι για ενα αυτοκολλητο δε βαζεις κανονικα ενα pot με το knob του, απλα αποσυνδεδεμενο? Εμενα παντως μου φαινεται καλυτερο απο το να υπαρχει ενα κενο στο face, ειτε με αυτοκολλητο η χωρις. Εκτος αν θες ο ενισχυτης να φαινεται και εξωτερικα οτι δεν εχει master...

ετσι σκετος με την τρυπα ειναι πιο αλητεια, σαν πυροβολημενος...

μπορει να τον αφησω κι ετσι, προσωρινα τουλαχιστον γιατι στον TAD ενα original και καλα faceplate εχει 66€ και generic για twin δεν εχει.

αμα πω να αλλαξω και το Tolex κλπ, συν τα μεγαφωνα, συν το faceplate θελω κοντα 450€

ειναι ψιλοπολλα τα περιπου 200 μονο για εμφανιση... τουλαχιστον τωρα

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου