Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με tremolo σε strat... Και η λύση του (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν θα το ελεγα...

δεν ξεκουρδιζει γιατι ειναι και σωστα σεταρισμενη αλλα εχει και roller nut & locking tuners & 2 point trem ;) ,επιπλεον χρησιμοποιει βαριες χορδες που βοηθανε σιγουρα στη σταθεροτητα του κουρδισματος ;)

σιγουρα ειναι κ το καλο σεταρισμα αλλα το τρεμολο οπως κ ολα στην κιθαρα ειναι θεμα εξασκισεις! αμα παρω εγω η εσυ την κιθαρα του Beck κ κανουμε οτι κανει ο Beck(Μονο στα ονειρααααααα) θα την ξεκουρδισουμε κατευθιαν!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

όχι όχι blueslick, ειλικρινά δε θα πάθει τίποτα. 2point american strd bridge, roller nut, lock fender keys... κοίτα τι της κάνω  :-X :-X :-[ :-[ στο outro solo και στα 2 βίντεο

είναι από διαφορετικά live μας, στο πρώτο βίντεο βάζει και τα χεράκια του ο τραγουδιστής μας... σε κάποια σημεία κρατώ την κιθάρα μόνο από το τρέμολο... μετά από αυτά δεν πήγε ούτε μόριο παραπέρα... και είχε άλλα 10-11 κομμάτια να κλείσει το σετ  ;)

In Fender Strat we trust!

Μαλιστα... αν κ τα αγγλικα μου δεν πολυαρκουν για τετοια λεπτα-τεχνολογικα θεματα (ισως ουτε καν τα ελληνικα μου  ;D ) ευελπιστω οτι θα βγαλω ακρη και ενδεχομενως το προβλημα να εχει να κανει με τις 2 claw scews που αν καταλαβα καλα πρεπει να κανουν τη πλακα του τρεμολο να εφαπτει με το σωμα..... Αν κ απο οτι βλεπω ειναι ηδη ετσι...

Αυριο θα αρχισω το μαστορεμα κ ελπιζω να σας εχω ευχαριστα νεα.... :D

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου