STEFMAISTER Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 εγω απλα πιστευω οτι εχουν πολυ καλη κατασκευη για τα λεφτα τους(ανω των 400 ευρω)...οχι ολες...δεν σου λεω οτι κ η σπεσιαλ η επι ειναι καλη....ενω η gibson studio δεν αξιζει τα 1100-1200 ευρα της στα δικα μου ματια κ αυτια (οπως ας πουμε το ταυρακι που τα σπαει)....ναι ισως μια epiphone να μην γινοτανε gibson αλλα δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι με καλα Modifications δεν μπορει να σταθει διπλα στα "φτηνα" les paul...στα δικα μου αυτια-εμπειριες-παιξιματα-ακουσματα εχω καταληξει εκει...οποτε λοιπον,επειδη οπως θα χεις δει εχει ξεσπασει 3.ος παγκοσμιος με αυτο το θεμα και επειδη καποιοι ειναι λιγακι πιο θερμοαιμοι απο μερικους αλλους...(μεχρι κ οτι κανω προπαγανδα κατηγορηθηκα...ΕΛΕΟΣ???...) καλυτερα ας ληξει το θεμα..μιας κ που ξεκινησα κ το thread. διοτι το μονο πραγμα που καταλαβα εδω μεσα ειναι οτι ο καθενας εχει τις αποψεις του,καλα κανει και τις υποστηριζει αλλα ορισμενοι καπου εκτροχιαζονται-εκστασιαζονται ισως στην πορεια... :o ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Το σωστό είναι ότι οι κιθάρες epiphone είναι καλές ,για κάποιον που ξεκινάει να παίζει κιθάρα. Οταν προχωρήσει και καταφέρει να μάθει κιθάρα ,θα πάρει κάτι καλύτερο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 To παλικάρι στο video είναι έτοιμο να ''μεταπηδήσει'' σε μία Gibson ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Το παλικάρι .... έχει καμια 10ρια Gibson ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Όπως επίσης και καμμιά 10ρια Epiphone ;) Γι αυτό σήμερα που πήγα να αγοράσω μία Gibson με ρώτησε ο πωλητής αν ξέρω να παίζω? Του απάντησα ότι ακόμα δεν τα καταφέρνω και τόσο καλά και αυτός αμέσως μου κατέβασε μια Epiphone. Tώρα εξηγούνται όλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Αν ήθελε να σου μοσχοπουλήσει μια από τις ακριβότερες κιθάρες του μαγαζιού θα σου την κατέβαζε και θα σε έπειθε ότι μόνο αν την αγόραζες θα μάθαινες σωστή κιθάρα. Μόλις έκανες το %#$#ό σου παξιμάδι για να την πάρεις και έφευγες χαρά χαρούμενος, θα έσκαγε ένα τεράστιο χαμόγελο και θα περίμενε το επόμενο "θύμα". Αυτό που ίσως συνέβη είναι ότι έκανε μια εκτίμηση ότι το βαλάντιό σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα με μια από τις πιο πιστές και ποιοτικές κιθάρες αρχαρίων. Από την άλλη, ίσως και να σε υποτίμησε, αλλά αυτό θα έπρεπε να του το διευκρινίσεις, όπως επίσης και το μπάτζετ σου. Stefmaister συγχώρεσέ με που θα πω κάτι βαρύ αλλά έχω μια μικρή εντύπωση ότι έχεις ένα σύνδρομο καταδίωξης. Ούτε τρίτος παγκόσμιος έγινε, ούτε στη γωνία σε έβαλε κανείς και σε ξυλοκόπησε φραστικά. Μια απλή συζήτηση γίνεται (για πολλοστή φορά, βέβαια) με ανθρώπους που έχουν πείρα στο θέμα, ίσως μάλιστα και μεγαλύτερη από τη δική σου. :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Αν ήθελε να σου μοσχοπουλήσει μια από τις ακριβότερες κιθάρες του μαγαζιού θα σου την κατέβαζε και θα σε έπειθε ότι μόνο αν την αγόραζες θα μάθαινες σωστή κιθάρα. Μόλις έκανες το %#$#ό σου παξιμάδι για να την πάρεις και έφευγες χαρά χαρούμενος, θα έσκαγε ένα τεράστιο χαμόγελο και θα περίμενε το επόμενο "θύμα". Αυτό που ίσως συνέβη είναι ότι έκανε μια εκτίμηση ότι το βαλάντιό σου θα αξιοποιηθεί καλύτερα με μια από τις πιο πιστές και ποιοτικές κιθάρες αρχαρίων. Από την άλλη, ίσως και να σε υποτίμησε, αλλά αυτό θα έπρεπε να του το διευκρινίσεις, όπως επίσης και το μπάτζετ σου. Stefmaister συγχώρεσέ με που θα πω κάτι βαρύ αλλά έχω μια μικρή εντύπωση ότι έχεις ένα σύνδρομο καταδίωξης. Ούτε τρίτος παγκόσμιος έγινε, ούτε στη γωνία σε έβαλε κανείς και σε ξυλοκόπησε φραστικά. Μια απλή συζήτηση γίνεται (για πολλοστή φορά, βέβαια) με ανθρώπους που έχουν πείρα στο θέμα, ίσως μάλιστα και μεγαλύτερη από τη δική σου. :) χαχα οχι ρε bloody_sunday (παρεπιπτοντως τρελη ταινιαρα..) δεν εχω συνδρομο καταδιωξης..γενικα εγινε ενα ψιλοθεματακι το πρωι οχι σε αυτο το thread...αλλα σε αλλο ;) το οποιο ξεκινησε απο δω...τελος παντων...οταν θα κανω το modification μολις βρω τα φραγκα θα ανεβασω sound clips να δειξω την αρχαριοτητα μου :P :P.....(οοοοο :o απειλη?? :P) γκουντεν ναχτεν το ολ οφ γιου νιγκαζ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι οτι οι epiphone με μια αλλαγή μαγνητών μπορούν να παίξουν εξαιρετικά.. πχ Αλλά και πάλι για να πάρεις μια epiphone custom και να βάλεις τους burstbuckers θέλεις 750 ευρώ.. Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια epiphone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 To παλικάρι στο video είναι έτοιμο να ''μεταπηδήσει'' σε μία Gibson ? η EPIPHONE του παλικαριου κοστιζει ΠΟΛΥ περισσοτερα απο τις Gibson του ;D http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=1981560 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Το θέμα είναι οτι οι epiphone με μια αλλαγή μαγνητών μπορούν να παίξουν εξαιρετικά.. Αλλά και πάλι για να πάρεις μια epiphone custom και να βάλεις τους burstbuckers θέλεις 750 ευρώ.. Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για μια epiphone; Να μια αγγελια εδω στα δικα μας, που δειχνει οτι θα εδινες max 450, ανευ παζαριων κλπ http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=4703 Επισης στα 300 εβλεπα την Standard με burstbuckers μεχρι πριν λιγο καιρο. Τωρα η αγελια αυτη εχει ληξει. Τι θελω να πω.... πιστευω οτι χρειαζομαστε 1 τονο καρβελια ακομα στα δακτυλα μας ο καθεις (εννοειται οτι εξαρειται οποιος πιστευει οτι πρεπει να εξαιρεθει για να μην εχουμε flamewars λογω υπονοιων για την κιθαριστικη μας δεινοτητα) για να πουμε οτι το μανικι της Epiphone μας "κοβει" στο παιξιμο τοσο πολυ σε σχεση με αυτο της original Gibson η οτι το μαονι της μιας κανει τον ηχο μας τοσο ανυποφορο σε σχεση με το μαονι της αλλης. Αν με 300-450 λοιπον ευρω, μπορει κανεις να εχει σημερα ενα παρα πολυ τιμιο κλωνο σε διαστασεις σωματος, κλιμακα ταστιερας, πρωτογενη υλικα ξυλειας, αξιοπρεπες φινιρισμα και με τα ηλεκτρικα μιας Gibson για μενα he should go for it κατευθειαν. (Μαλιστα, η κιθαρα αυτη του σημερα, μετρημενη με laser και ακριβεια χιλιοστων, κομμενη με τα καλυτερα CNC ελεγχομενα απο τους υπερ-υπολογιστες του σημερα, εφαρμοσμενη, πιεσμενη, κολλημενη με ολες τις βελτιωμενες τεχνικες ακριβειας, ισως και να μην υπηρχε σαν κατασκευαστικη επιλογη πριν 50 χρονια απο την οποιαδηποτε εταιρια... Δε σημαινει δηλαδη οτι επειδη σημερα πχ ενα φαρμακο ειναι φτηνο και κανει 1 ευρω, πριν 50 χρονια αν ειχες 100 μπορουσες να το αποκτησεις) Και σε 100-200 χρονια που τα δακτυλα του θα εχουν φτασει να μπορουν να δινουν ηχοχρωματα και χροιες που το μαονι της Epi δεν θα μπορει να αποδωσει οσο καλα οσο το εκλεπτυσμενο της Gibson, η που το βερνικι της Epi θα του τα απορροφα και δεν τα αφηνει να βγουν σαν συνεισφορα στον ονειρεμενο ηχο που θα μπορει να παραγει με τα χερια του, να παει να παρει και την Gibson του (ειδικα τοτε που θα ξερει και τι ακριβως μαονι και λουστρο ειναι αυτο που του λειπει) Φυσικα, αν καποιος εχει τα λεφτα και θελει και πιστευει οτι αληθεια καταφερνει και ακουει και πιανει και βλεπει τις διαφορες, εδω και σημερα, στο κιθαριστικο επιπεδο που βρισκεται, τοτε by all means να παει να παρει την κιθαρα που τον καλυπτει καλυτερα και δεν εχω καμια μα καμια αμφιβολια οτι μεταξυ των δυο που λεμε, θα ειναι η Gibson. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση