skantzos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Το μάτι, (όπως και το αυτί) εκπαιδεύονται...και αυτό δεν γίνεται ούτε από την μιά μέρα στην άλλη ούτε με μια βολτα στα κιθαρομάγαζα... Κάποια στιγμή, πρέπει να σταματήσουν αυτά τα ανούσια post...Lada Vs Mercedes κλπ... εννοούσα στα posts :) δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teospir Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Και ομως η γη γυριζει........... http://www.youtube.com/watch?v=aQSBOz2rwJs Το χασαμε το κορμι πατριωτη............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Το χασαμε το κορμι πατριωτη............ Όντως, ένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ αξιόπιστο τεστ, από επαγγελματία, σε μετρούμενες εργοστασιακές συνθήκες...που βγάζουν αδιάσειστα, αξιόπιστα αποτελέσματα. Φίλε teospir συνέχισε, είσαι στο σωστό δρόμο, απλά δεν θα χάσεις μόνο το κορμί, αλλά και τα αυγά και τα πασχάλια... Όταν ένα εμπειρος επαγελματίας σαν τον Macam (με αποδεδειγμένες ώρες πτήσεις), καταθέτει την άποψή του, μπορεί να μην την δεχόμαστε, αλλά πρέπει τουλάχιστον να είμαστε σοβαροί. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Μάγκες δε νομίζετε ότι είναι καιρός να θάψουμε το...τσεκούρι του πολέμου; ;D Epiphone vs Gibson Mike Tyson vs. Evander Holyfield Claudia Schiffer vs. Naomi (ή Μαόνι) Campbell Πάρτε μια κιθάρα, καρφώστε την στον ενισχυτή. Σατ απ εντ πλέι ;D ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι ο αλληλοσπαραγμός και η μανία να πείσει ο ένας τον άλλον τι είναι καλύτερο. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μια οποιαδήποτε gibson θα είναι από ελαφρώς μέχρι τραγικά καλύτερη μιας οποιασδήποτε epi. Άσχετα με το πόσο χρεώνεται η καθεμία και πέραν της value-for-money προοπτικής, μια αντικειμενική αλήθεια υπάρχει. Από 'κεί και πέρα το θέμα είναι αν θες και μπορείς να τα σκάσεις για μια gibson. Αν δεν μπορείς δεν θα σε κατακρίνει και κανένας που πήρες epi κι επίσης δεν σημαίνει πως οι epi είναι καυσόξυλα - ίσα ίσα, αξιοπρεπέστατα την κάνουν τη δουλειά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι ο αλληλοσπαραγμός και η μανία να πείσει ο ένας τον άλλον Mα εδώ είναι το θέμα, δεν προσπαθεί να πείσει τον άλλο...τον εαυτό του προσπαθεί να πείσει. Σήμερα, όλες οι κιθαρες κάνουν τη δουλειά τους, μα όλες!!! Εκεί που τα μπλέκουμε, είναι για το είδος της δουλειάς...άλλες οι απαιτήσεις (και το αυτί) ενός επαγγελματία και άλλες ενός καναπέ player...και το Lada 4 ρόδες έχει και η Mercedes...περιμένω και εδώ το αντίστοιχο "το Lada μου πάτησε κάτω την Mercedes Cabrio"... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι ο αλληλοσπαραγμός και η μανία να πείσει ο ένας τον άλλον τι είναι καλύτερο. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μια οποιαδήποτε gibson θα είναι από ελαφρώς μέχρι τραγικά καλύτερη μιας οποιασδήποτε epi. Άσχετα με το πόσο χρεώνεται η καθεμία και πέραν της value-for-money προοπτικής, μια αντικειμενική αλήθεια υπάρχει. Από 'κεί και πέρα το θέμα είναι αν θες και μπορείς να τα σκάσεις για μια gibson. Αν δεν μπορείς δεν θα σε κατακρίνει και κανένας που πήρες epi κι επίσης δεν σημαίνει πως οι epi είναι καυσόξυλα - ίσα ίσα, αξιοπρεπέστατα την κάνουν τη δουλειά τους. +10000000000000 αυτο ακριβως...τιποτα αλλο....το λεει και ο προεδρος στο 1.28 ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Σατ απ εντ πλέι ;D ;) 8) Αντε επιτελους!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Ενώ τα εξηγείς πολύ όμορφα makam, επετρεψέ μου να διαφωνήσω στο ότι οι VOS έχουν μόνο παραπάνω bindigs, νίτρα κλπ από τα faded μοντέλα. Δεν αδικώ καμία κατηγορία από τις δύο, αλλά επειδή είχα την χαρά να έχω παίξει και να κατέχω κατά διαστήματα και faded μοντέλα, και standard και πρίν 1,5 χρόνο να αποκτήσω και μιά VOS, δεν έχω την ίδια άποψη. Δεν είναι ότι παίζει με τα μάτια από τα προσπέκτ και από τις φωτό.... είναι μία ρέπλικα ακριβείας της εποχής που αναφέρεται και είναι άλλοι μαγνήτες, άλλα ηλεκτρικά, άλλη γέφυρα, άλλες διαστάσεις στο μπράτσο, άλλο βάρος, (δεν είναι champered) ... γενικά άλλη κιθάρα.... ό,τι διαφορά ακούς σε μία Epi LP standard Vs Gibson LP standard, ακούς και σε μιά Gibson LP strd Vs Gibson LP VOS. Να ξεκαθαρίσω βέβαια ότι εγώ την ακούω... και είναι προσωπική μου γνώμη, και καθ αυτή την γνώμη ναι υπάρχει σημαντικότατη διαφορά.. Κατά τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου, σε όλα τα υπόλοιπα plus με τις παρατηρήσεις του superfunk! Είσαι σίγουρος πως ακούς τις διαφορές αυτές σε 2 ολόιδια σεταρισμένες κιθάρες; Για να μη παρεξηγηθώ. Ξέρω πολύ καλά τις διαφορές των απλών l.p. standard απο τις VOS, αλλά έχεις την εντύπωση πως η Gibson δεν θα μπορούσε να έχει στα απλά της μοντέλα, τα χαρακτηριστικά των παλαιών; Ασφαλώς και θα μπορούσε, χωρίς παραπάνω κόστος. Απλά χρησιμοποιεί το μαρκετινίστικο κόλπο, που παλαιότερα το έλεγε Reissue, μετά το έλεγε Historic, και τώρα το λέει VOS. Και σε λίγα χρόνια κάπως αλλιώς.... Είναι καθαρά θέμα marketing. Σίγουρα οι VOS είναι προσεγμένες κιθάρες, όπως και οι Heritage, που είναι καταπληκτικές, αλλά στον ήχο τα πράγματα είναι πολύπλοκα και καμμιά φορά απρόβλεπτα... Τώρα γυρνώντας στο θέμα μας, μη ξεχνάμε πως η Epiphone ανήκει στην Gibson, και πως για κάθε Gibson Les Paul που πωλείται, πωλούνται τουλάχιστον 10 Epi Les Paul's. Αυτό τα λέει όλα, και οι άνθρωποι της Gibson φαντάζομαι διασκεδάζουν, διαβάζοντας threads σαν κι αυτό..... Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2009 ... Naomi (ή Μαόνι) Campbell ΑΦΤΗ ΕΙΝΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση