DimitriosUK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Στη strat (με Kinman Woodstock plus) κυριως neck για καθαρα και overdriven leads, ημιβρωμικα-bluesορυθμικα. Bridge για οποιοδηποτε βρωμικο ρυθμικο ή surfo-garage κατασταση (καθαρο) και θεση 2 (bridge&middle με ολιγην απο chorus-το αγαπημενο του superfunk :P ) για γλυκαναλατα καθαρα.Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω και το middle σε βρωμικα lead οταν θελω κατι αναμεσα σε neck και bridge, λιγη γλυκα αλλα και λιγο definition παραπανω απο το neck. Η μονη θεση που διαπιστωνω οτι πλεον δεν χρησιμοποιω ποτε ειναι η 4.Ισως αν πειραματιστω (και αλλο) με το υψος των μαγνητων να μου αρεσει και αυτη :) http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 παίζω σε όλες τις θέσεις εκτός από την 2 b+m που δεν έχω παίξει ποτέ και γιαυτό τον λόγο όλες μου οι κιθάρες με 5θεσιο έχουν συνδεσμολογία 1)bridge 2)bridge + Neck 3)Neck 4)Neck + middle 5)middle αν το προσέξατε από το 1-3 είναι σαν 3θεσιος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Οποια κιθαρα και να μου δοσεις, εγω θα παιζω με neck, παντα! Ο Bridge θα χρησιμοποιηθει μονο (και ΜΟΝΟ) για ρυθμικα μερη. Α, χρησιμοποιω και τη μεσαια θεση στη Les Paul για τα καθαρα,με λιγη δοση chorus, και τη θεση 2 στις στρατ. Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Σε Strat, ώς επι το πλείστον, χρησιμοποιώ τη θέση 5, σε H-S-H: 1 για βρώμικα ρυθμικά, 4-5 για clean και σόλο, σε H-H (αν και δεν πολυγουστάρω αυτό το configuration): θέση 1 ή 3 (neck). Εφ'όσον τον περισσότερο κιθαριστικό μου χρόνο τον περνάω με strat, ψήφισα τη θέση 5. Γενικότερα όμως συμφωνώ με τον Playloud: Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Ad astra per alia fideles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Κανείς δεν διαφωνεί με τον Play αλλιώς θα ξηλώναμε τους άλλους μαγνήτες ;D αλλά η συγκεκριμένη διπλωματικοεπαγγελματική απάντηση δεν είναι άξια ενός παθιασμένου παλιοροκά. ;D Ποιά σου αρέσει παραπάνω βρε Play, όχι ποιά πρέπει να παίξεις κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Χώστα....... :D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Neck 90% Bridge 10% όταν είμαι στις κακές μου, τέρμα τα γκάζια μέχρι να χτυπήσουν τα κουδούνια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Μακράν την 1. 8) O 81 είναι εγωισταράς δεν θέλει παρέα!!! :D χα χα χα χα χα bridge και τα μυαλλα στα tremola... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Πολυ 1 και 5 βλεπω. Εγω που παιζω 2 και 4: α) ειμαι ολιγον τι ανωμαλος β) πρεπει να παρω επειγοντως ενισχυτη της προκοπης γ) δεν επρεπε να αγορασω strat ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 1) Βρωμιές -> Γέφυρα (διπλός) 2) Καθαρά -> Γέφυρα/Λαιμός σπλιταρισμένοι σε σειρά εκτός φάσης. Στο μπάσο κυρίως Λαιμό(ν), με ολίγην από Γέφυρα(ν). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση