ignantios Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 το ανεβασα επειδη μου αρεσε περισσοτερο ο ηχος παρα αυτα που παιζω......ειναι παιγμενο με vox tonelab,hot rod deluxe ,american deluxe strat......ξερω δεν ειναι πολυ καλο αλλα αρκει η προσπαθεια ;D http://www.youtube.com/watch?v=J10f5qqtjVg&eurl=http://www.facebook.com/home.php?ref=home RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Ignatie πραγματικά τρομερός ήχος και εμένα μου άρεσε.Aυτή η Tonelab όταν ξερεις να την λειτουργείς σωστα κανει θαύματα στον ήχο!!!!!Μήπως πρεπει να σε μετονομάσουμε σε Jimi Ignatio?? :D :D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Ignatie πραγματικά τρομερός ήχος και εμένα μου άρεσε.Aυτή η Tonelab όταν ξερεις να την λειτουργείς σωστα κανει θαύματα στον ήχο!!!!!Μήπως πρεπει να σε μετονομάσουμε σε Jimi Ignatio?? :D :D πραγματικα το μηχανημα ειναι κορυφη εγω δεν το περιμενα οτι θα βγαζει τετοιο ηχο και στο λεει καποιος που δεν του αρεσαν οι πεταλιερες.......οσο για το κομματι το εχω εκτελεσει αλλα στην κυριολεξια....... ;D......ηταν one take και προσπαθησα να μην παιξω αυτα που παιζουν οι γνωστοι αγνωστοι....αλλα δεν .....εκτελεστηκε δυστυχως.... :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Καταρχάς μπράβο για το παίξιμό σου!!! Και δε το λέω έτσι απλά... Δεύτερον έχουμε το ίδιο amp!!! :) Τρίτο χωρίς καμία παρεξήγηση και τελείως υποκειμενικά θέλω να σου πώ σαν υπερπορωμένος και επιρεασμένος απο SRV πιστεύω οτι έβαλες πολύ ταχύτητα στο κομμάτι παρα έκφραση..(η ταχύτητα ήταν βέβαια άπιαστη για μένα προς το παρόν και μάλιστα πολύ καλοπαιγμένη).. Με αποτέλεσμα να ψηλοξεφεύγεις απο το feel του κομματιού.. Θα μου πεις οτι έτσι το ένιωσες πάω πάσσο...αλλά σου είπα την (υποκειμενική-προσωπική) γνώμη μου... Το άκουσα 5 φορές και το χάρηκα πάντως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Καταρχάς μπράβο για το παίξιμό σου!!! Και δε το λέω έτσι απλά... Δεύτερον έχουμε το ίδιο amp!!! :) Τρίτο χωρίς καμία παρεξήγηση και τελείως υποκειμενικά θέλω να σου πώ σαν υπερπορωμένος και επιρεασμένος απο SRV πιστεύω οτι έβαλες πολύ ταχύτητα στο κομμάτι παρα έκφραση..(η ταχύτητα ήταν βέβαια άπιαστη για μένα προς το παρόν και μάλιστα πολύ καλοπαιγμένη).. Με αποτέλεσμα να ψηλοξεφεύγεις απο το feel του κομματιού.. Θα μου πεις οτι έτσι το ένιωσες πάω πάσσο...αλλά σου είπα την (υποκειμενική-προσωπική) γνώμη μου... Το άκουσα 5 φορές και το χάρηκα πάντως :) εχεις δικιο για την ταχυτητα και το ξερω ....αλλα να μην σου κρυβομαι...οτι ουτε το παιξιμο του RAY ΕΧΩ ,ΟΥΤΕ ΤΟ FEELING,ουτε δυστυχως τα δαχτυλα ....με αποτελεσμα αυτος να παιζει αργα και να ζωγραφιζει...εγω εαν επεφτα σε αυτη τη παγιδα η συγκριση θα ηταν τραγικη......υπερ μου φυσικα ;D...ετσι προσπαθησα να το φερω πιο πολυ στο στυλ μου για να αποφυγω την μοιραια συγκριση...... μην τα ισοπεδωσουμε και ολα.....αλλα τα ματια του λαγου αλλα τα δικα μου :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Τι θα γινει? Οποτε μπαινω θα πεφτω σε βιντεο σου? ;D Καλο ητανε ;) Λιγοτερο βαθος ηθελε (εκτος κι αν ειναι λογω της ρυθμισης του λαπτοπ) υγ αυτη η χορδη (καντινι? Σι?) παλι ξεκουρδιστη? :P Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Τι θα γινει? Οποτε μπαινω θα πεφτω σε βιντεο σου? ;D ....αυτο ειναι καταρα πραγματικα ;D Λιγοτερο βαθος ηθελε (εκτος κι αν ειναι λογω της ρυθμισης του λαπτοπ) δεν το περιμενα οτι θα ακουγεται τοσο πολυ στο video,αλλιως ακουγοτανε live ::) υγ αυτη η χορδη (καντινι? Σι?) παλι ξεκουρδιστη? :P ..... ;D αποφασισα να γινω γνωστος μεσω αυτης της οδου.....πρεπει να ξεχωριζω καπου.... :P Καλο ητανε ;)ευχαριστω παντως RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Φίλε ingnatie πάρα πολύ καλό! Ο ήχος ''μπόμπα''.Γούσταρα πολύ που άκουγα το κομμάτι. Φανατικός και εγώ του SRV αλλά μόνο στο να ακούω μιάς και δεν παίζω σχεδόν καθόλου τέτοια πράγματα. Τα γρήγορα περάσματα δεν με χάλασαν καθόλου.Ισα ισα που με έφτιαξαν. Super και το παίξιμο και οι φράσεις και όλα. Πάντα τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Φίλε ingnatie πάρα πολύ καλό! Ο ήχος ''μπόμπα''.Γούσταρα πολύ που άκουγα το κομμάτι. Φανατικός και εγώ του SRV αλλά μόνο στο να ακούω μιάς και δεν παίζω σχεδόν καθόλου τέτοια πράγματα. Τα γρήγορα περάσματα δεν με χάλασαν καθόλου.Ισα ισα που με έφτιαξαν. Super και το παίξιμο και οι φράσεις και όλα. Πάντα τέτοια. να'σαι καλα.....χαιρομαι οταν καποιος που παιζει πολυ καλυτερα μου λεει καλα λογια....να εισαι καλα ευχαριστω πολυ ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση