kostaras75 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Αν και δεν είμαι απο τούς φανατικούς οπαδούς του petrucci το συγκεκριμένο κομμάτι μού άρεσε κα είπα να κάνω την απόπειρα να το περάσω. Τελικά το κατάφερα (καλά η άσχημα θα μου πείτε εσείς). Αναμένω λοιπόν την γνώμη σας και πάλι με πολύ ανοιχτά αυτιά έτσι ώστε να μπορώ να γίνομαι καλύτερος μέσα απο τις επισημάνσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ ενδιαφερον παιξιμο φιλε μου και τεχνικα σε πολυ καλο επιπεδο. Επισης ο ηχος ειναι πολυ ωραιος :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 παρα πολυ καλο...ομορφο παιξιμο..πες μασ τιποτα για το gear σου.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jimakos Sn Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Μπραβο φιλε πολυ ωραιο παιξιμο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Συνωνόματε φίλε πολύ ωραίος ήχος και άψογο παίξιμο! Τί εφφέ χρησιμοποίησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Πριν να γινω κακός ;)...θα ρωτησω...γιατι mp3 και όχι video ????? Όποιος κατάλαβε ..κατάλαβε Αν δεν δω πλεον δεν πιστευω τιποτα.... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 δεν ξερω ποιος το παιζει παντως ειναι ιδιο με το κανονικο....... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Φίλε spiros69 μπορεί να έχεις δίκιο και να μου έστειλε ο petrucci κανένα demo του κομματιού πρίν το ολοκληρώσει και το πόσταρα. Εγώ πάντος δεν μπαίνω στην διαδικασία να ψάχνω αν ο καθένας εδώ μέσα παίζει η δεν παίζει αυτά που ποστάρει. Αν παίζει και μούφα κατάσταση οκ.Τι να πώ. Δύο κομμάτια που έχω ποστάρει και είναι σε video δεν έχουν βγεί καλά απο θέμα εικόνας και ήχου μιάς και δεν έχω κάμερα και τα έχω τραβήξει με ψηφιακή μηχανή. Για πάρτη σου όμως φίλε spiros69 επείδη μου την έχωσες με το υπονοούμενο (όποιος κατάλαβε..κατάλαβε) θα καθήσω να το γράψω μόλις μπορέσω. Θα φροντίσω να βρώ βιντεοκάμερα όμως για να είναι καθαρό το πλάνο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση και μου πείς οτι τα δάχτυλα δεν είναι δικά μου στο τέλος. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά πάντως για τα σχολιά σας και θα προσπαθήσω απο εδώ και πέρα να ποστάρω και video ενάντια στα ''αγνώστου προελεύσεως'' mp3 που βάζουμε όλοι μας απ'οτι κατάλαβα τελικά απο τον φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι...φιλε μου ισα ισα εμενα θα με τιμαγε αυτο το σχολιο σημαινει οτι παιζεις τοσο καλα που δεν μπορεις να ξεχωρισεις το αυθεντικο απο την δικη σου εκτελεση....εξαλλου εσυ ξερεις καλυτερα πως παιζεις και εαν το παιζεις τοσο καλα οποτε τα υπολοιπα περιττευουν νομιζω ....φιλικα RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ φίλε ignantios και με το δικό σου σκεπτικό και ίσως να έχεις δίκιο στο οτι δεν έπρεπε να αρπαχτώ. Απλά μου έκατσε λίγο στραβά το υπονοούμενο του φίλου και αντέδρασα έτσι. Αυτό ήταν όλο και ούτε ανοίγω καμία κόντρα με τον φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση