doubletrouble Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ακουστε ενα κλιπακι με την καινουργια μου telecaster japan,μαγνητες fender usa vintage--->Τech 21 sansamp Βlonde pedal--->behringer digital reverb pedal--->sound card m-audio audiophille 2496--->cubase πως την ακουτε? http://www.box.net/index.php?rm=box_mp3_player_run&id=f_260634942&name=new%20tele.mp3&myfiles=1 Ξεκιναω με θεση Bridge μετα το πρωτο λεπτο middle και μετα το 01:28 neck... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει....βγάζει wrong file... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει....βγάζει wrong file... ωπα...σορρυ.... http://www.box.net/shared/telaz3cqjm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 ωραίο παίξιμο!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 ωραίο παίξιμο!!!! :D πλακα μου κανεις? που το ειδες το ωραιο παιξιμο...οτι ναναι επαιζα... τεσπα....για τον ηχο σχολια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σου ρε μετριόφρων!!! Για τον ήχο τι να σου πω ας μηλίσουν οι έμπειροι... Δεν έχω παίξει και με πολλές tele(1 μόνο ή 2 δεν θυμάμαι).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 πλακα μου κανεις? που το ειδες το ωραιο παιξιμο...οτι ναναι επαιζα... τεσπα....για τον ηχο σχολια! Εμένα μου άρεσε αρκετα ( αν και την είχες χαμηλά σε σχέση με το backing track) Ισως αν τη καρφωνες σε κανα bj στεγνη, με το master στο 9 και ένα μικρόφωνο να έπαιρνα χαμπάρι περισσότερα.. ...θα την άκουγα και live απο το μπαλκόνι... ;D ;D ;D ;D Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Εμένα μου άρεσε αρκετα ( αν και την είχες χαμηλά σε σχέση με το backing track) Ισως αν τη καρφωνες σε κανα bj στεγνη, με το master στο 9 και ένα μικρόφωνο να έπαιρνα χαμπάρι περισσότερα.. ...θα την άκουγα και live απο το μπαλκόνι... Οντως σημερα που το ακουσα παλι ειναι λιγο χαμηλα η κιθαρα...αποτελεσμα κουρασμενων αυτιων ::) Δεν τον εχω εδω τον Bj εχει μεινει στο χωριο γειτονα... ;) αλλιως θα τον εβγαζα στο παραθυρι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickgeo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 μια χαρά είναι και ο ήχος και το παίξιμο. Πάντως για μένα ασφαλή συμπεράσματα βγαίνουν από τον ίδιο το χρήστη, μετά απο παίξιμο μερικών εβδομάδων και το καλύτερο κριτήριο είναι κατά πόσο θα είσαι εσύ ευχαριστημένος μετά από λίγο καιρό. Άσχετο. Η κιθάρα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την m-audio audiophille 2496 ή χρειάζεται di box ή κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Άσχετο. Η κιθάρα μπορεί να συνδεθεί απευθείας με την m-audio audiophille 2496 ή χρειάζεται di box ή κάτι άλλο? Με το αναλογο καλωδιο δλδ καρφι απο κιθαρα μετατροπη σε rca στην καρτα γινεται, αλλα θα ειναι πολυ χαμηλο και αδυνατο το σημα μαλλον! Σιγουρα περνοντας τη απο μια προενισχυση θα ειναι πολυ καλλυτερα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση