ZIKO Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ιδου η μεγαλη απορια ! Οταν θελατε απεριοριστο sustain ποια απο τις 2 μοναδες θα διαλεγατε? ? ? Επειδη εχω ακουσει και τα 2 ,να σαι καλα youtube , μου φαινεται πιο φυσιολογικος ο ηχος του sustainiac , ενω του sustainer πιο effect. Επισης το kit της Fernandes θελει πολυ περισσοτερο routing . Το θεμα ειναι γιατι ο παπαρας ο Σταυρακης ο Βαης εβαλε στην flo το Sustainer? ? ? Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Μπορεί ακούγοντάς τα από κοντά και όχι από youtube να του άρεσε περισσότερο... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
si_rah Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Εγω προτεινω sustainer, μιας που το χρησιμοποιω και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα! Αλλα σκεψου πριν κανεις μια τετοια κινηση, αν οντως θα το χρησιμοποιεις, γιατι αλλιως δεν αξιζει ο κοπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση