tsgiannis13 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 τι γνωμη εχετε για τα " sonor 2003 " και τι μπορειτε να μου πειτε για αυτα . 8α μου τα προτεινατε? οποια βοη8εια δεκτη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thronos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγω που τα ειχα πολυ παλια γιατι πλεον δεν βγαινουν νομιζω, μονο μεταχειρισμενα ,τα θεωρω κουβαδες :) Καλυτερα μια Yamaha stage custom η τα αντιστοιχα σετ της Τama. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Tα έχεις και ρωτάς ή θες να τα αγοράσεις? Εαν θες να τα αγοράσεις δες και για άλλες επιλογές. Δεν είναι κάτι το απίστευτο απλά ενα μέτριο φτηνό σετ ιδανικό για αρχάριους εφόσον το πάρεις σε χαμηλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 ειμαι αρχαριοσ και τωρα λεω να αγορασω. τα βρηκα μεταχειρισμενα 400ευρω με πιατινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Τι πιατίνια δίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 hihat 14'' 10'' splash 12''crash 14''splash 16''crash 22''ride ολα τα πιατα της Paiste (δεν αναφερει μοντελο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Σε αυτά τα χρήματα και εφόσον είναι σε καλή κατάσταση είναι καλά. Με έναν φίλο-γνωστό έμπειρο ντράμμερ τσέκαρέ τα πριν τα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση