Jimmis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω μια ηλεκτρικη cort και θα ηθελα να ρωτισο αν ειναι αληθεια αυτο που εχω ακουσει πως μια ηλεκτρικη θελει service και setup καθε χρονο. δηλαδη μια φορα τον χρονο αντιθετα με τις αλλες κιθαρες? ( κλασσικες , ακουστικες, ) :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Odyg2 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Γεια σου φιλε μου!Εγω προσοπικά την κάνω Service μια φορα τον χρόνο.Πιστεύω πως αυτο είναι το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια εχω μια ηλεκτρικη cort και θα ηθελα να ρωτισο αν ειναι αληθεια αυτο που εχω ακουσει πως μια ηλεκτρικη θελει service και setup καθε χρονο. δηλαδη μια φορα τον χρονο αντιθετα με τις αλλες κιθαρες? ( κλασσικες , ακουστικες, ) :-\ [superfunk mode on] Διαβασε το thread ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ[/superfunk mode off] :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση