samoth Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα αλλάξω το μετρονόμο μέσα στο ίδιο κομμάτι? Εννοώ να αλλάξω το tempo εκει που πρέπει και μετά κατά το playback ή το record να το κάνει μόνο του. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 Σε ποιό πρόγραμμα φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samoth Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2005 ωχ ναι βλακεία μου... nuendo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Ανοίγεις το tempo track editor, επιλέγεις curve:jump ή ramp και με το μολύβι κάνεις τις αλλαγές που θέλεις..... oρiζόντιος άξονας bars και κάθετος bpm. Εάν οι αλλαγές στο tempo δεν είναι απότομες (δηλαδή να αλλάζει το tempo απότομα σε κάποιο σημείο) τότε επέλεξε ramp στο insert curve (αν θέλεις ομαλές-σταδιακές αλλαγές). Στη δεύτερη περίπτωση θέλει προσοχή για να πατήσουν όλα καλά-->zoom in και δοκιμές. Επιπλέον, μπόρείς να χρησιμοποιήσεις τoυς markers για να διευκολυνθείς σημειώνοντας τα σημεία μεταξύ των οποίων θέλεις να αυξομειώσεις το tempo. Αυτό, φυσικά, εάν είναι ευδιάκριτα τα σημεία αυτά...γιατί εάν δεν είναι έχεις δύσκολο έργο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ περίεργο ακόμα και αν τα ταιριάξεις άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Να συμπληρώσω ότι οι παρατηρήσεις μου αφορούν κατάσταση playback όπου προσπαθείς να πατήσεις σε κάτι ηχογραφημένο. Στο recording δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν ακολουθείς το μετρονόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση