bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Μπασοκίθαρο παίζει αυτός. :P Εγώ θα προτιμούσα το δεύτερο ή τρίτο κομμάτι. Μου λείπουν ορισμένα του εξοπλισμού ηχογράφησης (είναι στο προβάδικο), οπότε από Παρασκευή ή την άλλη Δευτέρα... εκτός αν κάνω μια μανούβρα με άλλο εξοπλισμό και το'χω έτοιμο Τετάρτη ή Πέμπτη βράδυ... αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ... γιου γκόου ον και θα το ηχογραφήσω όλο τζαστ φορ φαν. Αν σας προλάβω έχει καλώς. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Που το στέλνω το τεμάχιο; [email protected] ??? heeeelp LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Άκυρη η συμμετοχή μου, ανωτέρα βία - το κλιπάκι δεν καθαρίζει με τίποτα (καταραμμένη on-board κάρτα ήχου!!! >:(). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Ρε αμα ο ανθρωπας είναι επιστημονας. Σκεφτομουν τοση ωρα πως θα είναι το βελτιστον δια τον συγχρονισμον και ακου τι σκεφτηκε ο αλλος ο διανοουμενος. Να το κανω εξπορτ απο την αρχη. Γιατι δεν το σκεφτηκα? Είμαι ηλιθιος? Αυριο μεσημερι που θα ξυπνησω θα το χεις Χαριλαε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2009 Στέλνετέ μου με pm links με του μουσικούς σας οβολούς. Κατ' εξαίρεση ο Kwstas79 μπορεί να στείλει και με USPS. :) Παρεπιπτόντως.... θα ήθελα κι εγώ το 5o (τελικά) και γι αυτό θα προτιμούσα να μην λάβω άλλα "5α". (πέραν αυτών που έχουν ήδη αναφερθεί. ) Μπορώ βένεαια πάντα να λουπάρω το 5o μέρος του track. Προσπαθήστε όσοι δεν έχετε προτίμηση να παίξετε κάποιο άλλο μέρος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Μέχρι στιγμής έχω συμμετοχές από spyros kwstas79 neeq earendil fenderiarhs Κανένας ακόμη για 1ο,2ο, 3ο μέρος? Στείλτε !!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 earendil Όλεεεεε! Θα ακούσουμε p90s ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Έχω γράψει κι εγώ κάτι με το μπάσο... όταν και αν το φτιάξω όπως θέλω (λέμε τώρα) θα στο στείλω. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Όλεεεεε! Θα ακούσουμε p90s ;) Ήμουν έτοιμος ν'αρπάξω τη Γεωργία Βασ...την SG εννοώ, steel block μασόνε... ;D ...αλλά μην ανησυχείς, P90 θ'ακούσεις. Τώρα για το τί θ'ακούγεται μέσω αυτών... ::)...μη ζητάς πολλά... 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2009 Αντε ρε κιθαριστες τελειωνετε λεμε. Ενα σολο 30" σας δωκανε και το λιβανιζετε να ουμ. Και στα λαηβ ετσι κανετε? Παιζετε το κομματι και περιμενετε 3 μερες για το σόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση