X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ας ξανακάνω την ερωτησούλα μου άλλη μια φορά... Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα? Ναι, αλλά μόνο με πένα a la Roger Waters: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα? Πως θα σου φαινόταν να μπιρμπιλήσεις κάτι στο 1:55 -2:19 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Can do! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά μόνο με πένα a la Roger Waters: Εγώ που δεν έχω μαπλ τοστιέρα - καλό για σλαπ - να παίξω; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ρε σεις στέλνετε και μη ρωτάτε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Τι σημείο έχει μείνει ακάλυπτο Χαριλατρε; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Τι σημείο έχει μείνει ακάλυπτο Χαριλατρε; Ε.. .βασικά ένα track για το 5ο μέρος έχω αυτή τη στιγμή.... Και ο neeq που είπε ότι θα παίξει το πρώτο και ο X-minor το μονόνοτο-μονότονο. Με όλους αυτούς που έχουν εκδηλώσει ανδιαφέρον... ίσως κάνουμε πάνω από ένα. Γι αυτό σας λέω... στέλνετε και μη ρωτάτε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Οκ, 5ο μέρος μου κάνει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Οκ, 5ο μέρος μου κάνει. Κιθάρα ή μπάσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση