Zooropean11 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι πραγματικα τυχερος φιλε μου. Οσο και αν ξερω οτι οι Gibson παρουσιαζουν σημαντικες διαφορες απο τη μια κιθαρα στην αλλη, η Les Paul Deluxe ειναι η αγαπημενη μου. Δεν υπηρχε μια που να επιασα και που να μην επαιζε φανταστικα! Εγω θα σου ελεγα παρε την, και αν δεν σου αρεσει, δες τη σαν επενδυση. Σε δεκα χρονια σιγουρα θα εχει αυξηθει η συλλεκτικοτητα της... Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Με 1200 ευρώ θα πάει στα μπουζούκια ο γέροντας ;D Η κιθάρα εχει τα χάλια της. Studio, βάλε ποιό καλές φωτογραφίες, γιατί νομίζω ότι πολλά είναι τα 1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Με 1200 ευρώ θα πάει στα μπουζούκια ο γέροντας ;D Η κιθάρα εχει τα χάλια της. Studio, βάλε ποιό καλές φωτογραφίες, γιατί νομίζω ότι πολλά είναι τα 1200 Σε μερικές μερες θα σου βάλω και από μιά ακόμη...... Ο γέροντας έχει φάει τα μπουζούκια με το κουτάλι οπότε..... Συζητούσαμε για ήχο κλπ και μου έλεγε μυστικά του Λεμονόπουλου, κλπ. Ήθελε να μου χαρίσει κι έναν IDEAL μαγνήτη μπουζουκιού σφραγισμένο για 25+ χρόνια στο κουτί του(άλλη ώρα του είπα....) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 το τηλέφωνο του γέροντα παρακαλώ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Πριτς.... Περίμενε να δείς μια ηλεκτροακουστική και μια ακουστική, έναν ενισχυτή και ένα κεφάλι (έτσι τα λέει). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε studio τι μας κάνεις ρε συ τώρα... ;D ;D ;D Λοιπόν ρώτησες..... 1. Πόσω χρονων είναι? 2. Το μαόνι είναι Ονδούρας η Αφρικής? 3. Ποιανού παιδί είναι? 4. Με ποιούς έκανε παρέα? 5. Ανατροφή? 6. Γαλλικά 7. Πιάνο? 8. Το Ε9 του μπαμπάκα της το έψαξες? ;D ;D ;D ;D ;D Λοιπόν θα τα δούμε πάλι όλα και σε αυτό το thread. Το derby των αιωνίων (πρηγούμενων thread) καλά κρατεί με τον αγώνα να είναι μονίμως στη παράταση και όλους τους "γνωστούς/πασίγνωστους" να κυνηγιούνται στις κερκίδες και στους γύρω δρόμους. ;) Φίλε μου κατάρχήν τσέκαρε την εδώ. http://cgi.ebay.com/1976-Gibson-Les-Paul-DeLuxe-Tobacco-Sunburst-w-case_W0QQitemZ150328765716QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item150328765716&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 ;) Κάρφωσε την στα μηχανήματά σου, εμπιστέψου μόνο τα αυτιά σου, πάρτην και σε βλέπω σε λίγο καιρό να παίζεις με PRS Single Cut Gold Top 20th anniversary ;) TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Τέρμα με τις κιθάρες και τους ενισχυτές Αυτά πού ήθελα τα βρήκα :) 1968 Goldtop with 1950's vintage P-90s. http://www.lespaulforum.com/forum/showthread.php?p=1864424 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Τέρμα με τις κιθάρες και τους ενισχυτές Αυτά πού ήθελα τα βρήκα :) σε πειράζω ρε συ Μάκη ;D TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 βλέπω σε λίγο καιρό να παίζεις με PRS Single Cut Gold Top 20th anniversary ;) Βρέθηκε αγοραστής για την Gold Top :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Studio, φράγκο μην δώσεις στο γέροντα. Δώστου τη γυναίκα σου...και τη κιθάρα θα κρατήσεις, και Λονδίνο (χωρίς γκρίνιες) θα πάμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση