z43k0 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Υπάρχει ένας άκρως παρανοϊκός λόγος και μια διάθεση χαβαλέ στο όλο jam το οποίο είναι "αλήτικο". Το backing είναι το Up to Eleven που προδιαθέτει για τέτοιες καταστάσεις. Τρία takes ξεχωριστά, panning τα δύο, στο κέντρο +3db το άλλο. Ήχοι από Guitar Port και wah το Bad Horsie. Ήθελα να κάνω και μια μίξη κάθε take ξεχωριστά αλλά το Audacity τα παιξε;) Well ελπίζω να σας αρέσει! Rock on! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 F******** amazing!! Μπράβο John!!!! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Περίμενα κάποια στιγμή να αρχίσουν να παίζουν όλες οι κιθάρες μαζί κάτι σφιχτό και αρμονικό. Νομίζω ότι έχει αρκετό καλό παίξιμο το κομμάτι που χάνεται όμως στη βαβούρα. Κάνε κάτι πιο δομημένο. Μπορούμε να έχουμε και το μπακι τράκι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Το backing track θα το βρείτε εδώ : http://www.guitaridol.tv/backing_tracks. Δεν ήταν ο σκοπός μου να κάνω κάτι δομημένο... το εναντίον;) Οπότε thanks for listening;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Ok. Το καταλαβαίνω. Αλλά βάλε και κάτι με το ίδιο παίξιμο που να ακούγεται κανονικ(ότερ)α. Thanks για το μπ.τ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Σαν το G3 ενα πραμα, οταν αρχιζουν και χωνουν ολοι, αλλα ΟΛΟΙ με wah χεχχε. Κολαση Νομιζω θα το προτιμουσα κι εγω με μια κιθαρα. Ωραιο μπακι για Noizjam αλλα οι jazzοπληκτοι θα ξυνιζαν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 @playloud: Η αλήθεια είναι ότι έχω wah addiction:) Όταν είναι συνδεδεμένο στο rig, δυσκολεύομαι να μην το χρησιμοποιήσω, για αυτό συνήθως το αφήνω εκτός. Θυμίζει αρκετά AC/DC το backing;) @mscmkr: Θα κάνω ένα single take το τριήμερο σε κάτι παρεμφερές, αν βρω χρόνο! Thanks again! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 @playloud: Η αλήθεια είναι ότι έχω wah addiction:) Όταν είναι συνδεδεμένο στο rig, δυσκολεύομαι να μην το χρησιμοποιήσω, για αυτό συνήθως το αφήνω εκτός. Θυμίζει αρκετά AC/DC το backing;) @mscmkr: Θα κάνω ένα single take το τριήμερο σε κάτι παρεμφερές, αν βρω χρόνο! Thanks again! Κι εγω φιλε. Κατι σαν δευτερη σολα στο παπουτσι μου (ειδικα με την LP custom). Μονο που εγω ΤΟ ΒΑΖΩ στο rig Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Aν ξερεις να το δουλευεις ειναι ωραιο παιχνιδι το Wah. Καλο το κλιπακι :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Χαμος... :) ;) Well done! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση