dodos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 http://www.fender.com/products/search.php?partno=0101570852 Τι ξέρουμε για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω είναι λίγο ασχημούλα. :-\ Κατά τα άλλα, μια χαρά πρέπει να παίζει/ακούγεται. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνω δεν μαρεσει ^^ αλλα το πως ακουγετε αλλο θεμα... ;D Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα απεντιας, μ'αρεσει! αλλα, ωντας λατρης των les paul με flame maple, νομιζω ειναι λογικο! :D Τελος παντων, η κιθαρα μου φαινεται οτ εχει δημιουργηθει για λιγο πιο shred καταστασεις, ή τελοσπαντων για μεταλ γενικοτερα. Οχι οτι ειναι κακο αυτο! Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Άλλη μια Fender, που δεν σέβεται τον εαυτό της. Fender χωρίς pickguard και 3 μονούς, είναι Fender που θα ήθελε να είναι Gibson! Πέρα από τη πλάκα, την έχει ένας φίλος και η κιθαρίτσα έχει πολλές επιλογές ήχου (εάν δεν κάνω λάθος έχει και push-pull και σπλιτάρει) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι ο μοναδικός ήχος που βγάζει ή αν ηταν πεταλάκι. Αλλά όταν την άκουσα μια φορά απο ένα live μου θύμισε πολυ prs ο ήχος... Καλό αυτό αλλά όχι...fender... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έγραψε κάτι κλιπάκια με τέτοια ο φφφμάκης πριν λίγες μέρες; Για ψάξε (ή ρώτα τον) Εμένα μ' αρέσει πάντως. Αλλά δεν πιάνεται. Γιατί έχω το tele αδελφάκι της (Με 2 διπλούς splittable SD ::) ) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι noiseless και fender δεν πάνε μαζί. Έχω σε μία Start και μια Tele noiseless, παίζουν πολύ ωραία, καθαρά, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θυμίζουν Fender Oι Tenerider pure vintage, πιο πολύ θυμίζουν Fender Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dodos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Thank you guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Oι Tenerider pure vintage, πιο πολύ θυμίζουν Fender Ο τελευταίος έρωτάς μου: GFS '64 Staggers overwound Grey Bottom Strat. Απίστευτο bung for buck. Και ακούγονται πιο fender ??? από αυτούς της std 2008 που αντιπαρέβαλλα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση