munchkin Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 επειδι καθομαι στο μαγαζι μη εχοντας δουλεια και βαριεμαι ..... μου ηρθε αυτη η ιδεα ... αν διαλεγα μια μπαντα μεχρι 5 μουσικους .... (ζωντανους η οχι , ασχετως ειδους μουσικης , κ.τ.λ ) ποιους θα διαλεγα ?? και τι μουσικη θα εβγαινε απο το πειραμα ??? πχ 1 κιθαρα - Τουρκογιωργης 2 τυμπανα - Art blakey 3 bass - flea 4 piano / synth - jean michel jarre 5 φωνη - χρηστοδουλοπουλος ( χαχαχα) δεν ειναι αναγκαιο να ειναι λογικο .... οποιος θελει εξηγει τις επιλογες του !!! Παρακαλω μην αρχισετε αντιπαραθεσεις για κανεναν λογο το θεμα ειναι μονο για πλακα και δεν εξυπερετει κανεναν αλλο σκοπο .... Μπορει να διαλεξει οτι οργανα και σχημα θελει αρκει να ειναι μεχρι 5 ... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 1.μπασσο>steve harris 2.κιθαρα>richie blackmoore(ετσι οπως ηταν παλια) 3.ντραμς>mike portnoy. 4.φωνητικα>DIO Νομιζω πως θα τεριαζανε αρκετα ;) ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Κιθαρα - D. Gilmour για να παιζει Μπασο - V Wooten για να τον κοιταει περιεργα ο Γκίλμουρ Ντραμς - T Bozio για να τον κοιταει περιεργα ο Γουτεν. Πιανο - Ο. Peterson για να τον κοιταει περίεργα ο θεός ο ίδιος Φωνή - Εγω, γιατι δεν εχω φωνη αλλα με το παραπάνω σχήμα κανεις δε θα με προσέχει οπότε θα γλυτωσω τη μπαντα απο την παρουσία τραγουδιστη κι ετσι ισως δε διαλυθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Κιθάρα: Yngwie Malmsteen Κιθαρα: Richie Blackmore Μπασο: Glen Benton Τυμπανα: Nick Barker Φωνή: Thomas Lindberg Τους βάζεις όλους αυτούς σε ένα δωμάτιο με αλεξίσφαιρα τζάμια, κάθεσαι απ'έξω με μια μπύρα και περιμένεις να δεις τι θα γίνει.... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 κιθάρα: κανείς (οι κιθαρίστες είστε άχρηστοι!) Μπάσσο: κανείς (επίσης άχρηστοι, αλλά δεν το ξέρουν κι όλας!) Πιάνο: Εγώ (εεε τι σκατα θα κάνω;) Ντράμς: 4 άτομα. Ο ένας να παίζει και οι άλλοι τρεις να χτυπάνε το ρυθμό και να παραπονιούνται πως ο 1ος ΔΕΝ κάνει καλά τη δουλειά του. προεραιτικά: Αν οι ντραμίστες είναι λιγότεροι απο 4, τότε το υπόλοιπο στις groupies! ;D Ελπίζω να μην είναι ΤΟΣΟ σοβαρό το θρεντ και φαω ξύλο, έτσι; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 1.μπασσο>steve harris 2.κιθαρα>richie blackmoore(ετσι οπως ηταν παλια) 3.ντραμς>mike portnoy. 4.φωνητικα>DIO Νομιζω πως θα τεριαζανε αρκετα ;) ;) ;) ;) σωστος....... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Κιθαρα - D. Gilmour για να παιζει Μπασο - V Wooten για να τον κοιταει περιεργα ο Γκίλμουρ Ντραμς - T Bozio για να τον κοιταει περιεργα ο Γουτεν. Πιανο - Ο. Peterson για να τον κοιταει περίεργα ο θεός ο ίδιος Φωνή - Εγω, γιατι δεν εχω φωνη αλλα με το παραπάνω σχήμα κανεις δε θα με προσέχει οπότε θα γλυτωσω τη μπαντα απο την παρουσία τραγουδιστη κι ετσι ισως δε διαλυθει. καλα μιλαμε θα γινοταν ο πανικος ο ιδιος .. μονο ο Miles davis τους λυπει και αντε και φωνητικα απο bobby mcferrin /./ music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Κιθάρα: Yngwie Malmsteen Κιθαρα: Richie Blackmore Μπασο: Glen Benton Τυμπανα: Nick Barker Φωνή: Thomas Lindberg Τους βάζεις όλους αυτούς σε ένα δωμάτιο με αλεξίσφαιρα τζάμια, κάθεσαι απ'έξω με μια μπύρα και περιμένεις να δεις τι θα γίνει.... αυτο ειναι μηχανη παραγωγης φασαριας ..... χα χα χα.... music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Τύμπανα : Εγώ Φωνή : Lita Ford Κλαρίνο : Γιώργος Μάγκας Μπάσο : Lemmy Kilmister Πλήκτρα : Kitaro Τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Φωνή: Anthony Kiedis Κιθάρα: John Frusciante Μπάσο: Flea Ντράμς: Chad Smith Δε ξέρω γιατί, αλλα πιστεύω οτι αυτοί παντελώς άσχετοι μεταξύ τους θα δέσουν καλά! ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση