jmone Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Ernie Ball Not Even Slinky (12-56) έβαζα και γω αλλά τελικά κατέληξα ότι αν πας για B κούρδισμα θες 13άρες (δεν μας ενδιαφέρει η μάρκα :D ) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Ernie Ball Not Even Slinky (12-56) έβαζα και γω αλλά τελικά κατέληξα ότι αν πας για B κούρδισμα θες 13άρες (δεν μας ενδιαφέρει η μάρκα :D ) +657.9 Σε D 12άρες, σε B 13άρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny_gnr Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σου αδερφε,και εγω stoner παιζω με κουρδισμα κυριως σε C Εχω βολευτει απιστευτα με 12αρες Ernie με τυλιχτη Σολ Να εχεις υποψιν οτι με 11αρες + χορδες ισως να θελει το νατ λιγο τριψιμο και ενα setup θα ηταν χρησιμο καθοτι υπαρχει σημαντικη διαφορα:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostie Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ ολους! Με κατατοπισατε. Μαλλον παω για 12αρεs :) Πανω απ'ολα ειναι το feeling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση