Προς το περιεχόμενο

To τραγούδι του Cosmote

marathon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Wow! προσωπική επίθεση? Προτότυπο.

Δεν με ενοχλεί η προσωπική επίθεση (ούτε το -2, άλλωστε -1 είχα)...αλλά η έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων και η παραπληροφόρηση, πασπαλισμένη με αερολογίες

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...δεν πρόσβαλα κανέναν

Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.

Θα έλεγα "τσίμπησες". Δεν ξέρω αν είναι ο χαράκτήρας του eye που εκφράζεται εμφατικά, έντονα ή/και απαξιωτικά ή η forumική περσόνα που έχει υιοθετήσει και λειτουργεί ως "συνήγορος του διαβόλου" προκειμένου να εκμαιεύσει συζητήσεις / διαφωνίες αλλά είναι γνωστός ο τρόπος του και αναλόγως πράττεις.

Να επαναλάβω όμως μπήκες και συ, εν είδει ταύρου σε υαλοπωλείο στην απάντηση.

...λίγος σεβασμός δεν βλάπτει

Αμφοτέρων πλευρών θα έλεγα.

Τώρα για το -1 (και ενίοτε το +1) που μοιράζεται μάλλον αλόγιστα, θα συμφωνήσω με τον Marathon.

Στο συγκεκριμένο μέλος με την καταδεδειγμένη προσφορά (ότι και να σημαίνει αυτό σε ένα forum) και ήθος ήταν τουλάχιστον ατυχής, σε μία θυελλώδη έστω αλλά με επιχειρήματα αντιπαράθεση.

Ο Eye αλλά και ο admin γνωρίζει την καταγεγραμμένη μου άποψη επ' αυτού και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω.

Απλώς οι δυό δεκάρες μου.

Τριήμερο έρχεται κύριοι, ψυχραιμία.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Γεγονός είναι ότι η εισαγωγή σου στην τοποθέτηση του eye ήταν μάλλον επιθετική.

Όποιος έχει τη μύγα (και βλέπει παντού κίνδυνο μείωσης του κύρους του)...μυγιάζεται

Απλά απάντησα με το ίδιο ύφος, της ερώτησης...από εκεί και πέρα το forum μπορεί να κρίνει το ποιός αερολογεί και ποιός παραθέτει επιχειρήματα...

"Δεν παίρνεις κανά τηλέφωνο να ρωτήσεις τον υπεύθυνο συνάδελφό σου να γελάσουμε;"

καλα εχει πολυ πλακα ο Eye τελικα!

μολις διαφωνησει καποιος μαζι του η του την πει επειδη οπως παντα ο Eye τον εχει προσβαλει μπουμ ριχνει κ -1

διακρινω μια αξιοκρατια!

Συγχαρητιρια!

ευτιχως που υπαρχουν αρκετα αξιολογοι μοντς (αλλα κ χρηστες) που ξερουν να σεβονται να συζητουν αλλα κ να διαφωνουν! Γιατι αμα ολοι μοντς ηταν στο style του Eye τοτε θα μενανε μονοι τους κ θα μοιραζαν -1 μεταξυ τους......

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

καλα εχει πολυ πλακα ο Eye τελικα!

μολις διαφωνησει καποιος μαζι του η του την πει επειδη οπως παντα ο Eye τον εχει προσβαλει μπουμ ριχνει κ -1

διακρινω μια αξιοκρατια!

Συγχαρητιρια!

ευτιχως που υπαρχουν αρκετα αξιολογοι μοντς (αλλα κ χρηστες) που ξερουν να σεβονται να συζητουν αλλα κ να διαφωνουν! Γιατι αμα ολοι μοντς ηταν στο style του Eye τοτε θα μενανε μονοι τους κ θα μοιραζαν -1 μεταξυ τους......

Κοιτα ρε το βιντεακι στο ποστ μου κι ασε τους μοντς

Make me fries...

• Administrator

Τι να πω... Τα λόγια είναι φτώχια εδώ!  :o

Είναι δυνατόν δύο άτομα με το δικό σας background, στην ηλικία σας να εκτοξεύετε προσωπικές επιθέσεις... πλαγίως αλλά και στο δόξα πατρί;

Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε και οι δύο έναν ολόκληρο κλάδο;

Καουμπόιδες και ινδιάνοι δηλαδή;

Θα σας βάλω τιμωρία στη γωνία μπαγάσικα!

Οσο για το θέμα... ε δεν ξέρω από που να το πιάσω, οπότε, άλλη φορά. Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.  ;D

Υ.Γ. Παρακαλώ μη προσβάλετε τη Νιγηρία για να πετύχετε το σκοπό σας.

Live and let Live.

Πάντως αυτό που διακρίνω είναι ότι έχουμε (εδώ μέσα) άριστους χειριστές της Ελληνικής γλώσσας - πράγμα που δείχνει το επίπεδο των χρηστών, κρίμα που οι επιθέσεις εκατέρωθεν το κατεβάζουν.

Σας αγαπώ....

8)

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Τι να πω... Τα λόγια είναι φτώχια εδώ!  :o

Είναι δυνατόν δύο άτομα με το δικό σας background, στην ηλικία σας να εκτοξεύετε προσωπικές επιθέσεις... πλαγίως αλλά και στο δόξα πατρί;

Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε και οι δύο έναν ολόκληρο κλάδο;

Καουμπόιδες και ινδιάνοι δηλαδή;

Θα σας βάλω τιμωρία στη γωνία μπαγάσικα!

Υ.Γ. Παρακαλώ μη προσβάλετε τη Νιγηρία για να πετύχετε το σκοπό σας.

Φίλε admin, πάρτο σαν επίδειξη τεχνικής γραπτού λόγου....δεν με πειράζει καθόλου όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα (ή αερολογεί) να με τιμωρεί με -1. Αλλά δεν είναι δυνατόν (όπως αναφέρεις, λόγω ηλικίας και background) να μένουν πράγματα αναπάντητα, ή για να μιλήσω τη γλώσσα που μιλάει (και πιθανόν καταλαβαίνει) ο Eyeprotocol, όταν κάποιος αμολάει πορδές να μην τοποθετηθώ, γιατί έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα...πχ ο FatalV συμφώνησε...χωρίς να ξέρει σε τί. Αυτό για μένα είναι παραπληροφόρηση και κανένα -10 δεν θα με εμποδίσει να τοποθετούμαι. Είναι σαν να βγαίνω να αερολογώ σε θέματα ενισχυτών ή συνδέσεων, και να μην με βάζει στη θέση μου ο Alderbody...

Και επειδή εγώ ήδη μπήκα τιμωρία, μπορείς να βάλεις για σήμερα τον Eye?

Y.Γ Η Νιγηρία δεν είναι πλάκα...όντως στο δελτίο ειδήσεών τους  είπαν για το Παλαιοκώστα και γέλαγαν...είδες τι μαθαίνεις όταν δουλεύεις στη διαφήμιση?

Eίναι η αυθεντική εκτέλεση

Όντως είναι η αυθεντική εκτέλεση. Φίλτατε Marathon είχες δίκιο. Επειδή τα φωνητικά μου φαίνονταν κάπως έπρεπε ν΄ανέβω στο πατρικό μου και να φέρω το A Space In Time που έχω ν΄ακούσω χρόνια για να πεισθώ.

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου