parsifal Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 Καλημέρα σας από το βροχερό Πύργο Θέλω να σας θέσω ένα πρόβλημα. Δουλεύω στο Nuendo 2.0 και ένας φίλος μου ζήτησε κάποια τραγούδια (γάμου) να μιξαριστούν και να παίζει το ένα μετά το άλλο με crossfade. Κάνω insert audio file στο sequencer και τα βάζω σε ένα κανάλι το ένα μετά το άλλο τραγουδάκι και φτιάχνω ένα προγραμματάκι περίπου 15 λεπτά. Πάω να κάνω mixdown σε stereo interleaved και μου βγάζει στο τέλος κάπου 20 με 30 δευτερόλεπτα αποτέλεσμα!!! Το manual δε μπορεί να με διαφωτίσει γιατί δίνει γενικές πληροφορίες για το mixdown. Έχω κάνει τους χίλιους μύριους συνδυασμούς αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο 8O . Μήπως κάνω κάτι στραβά και δε βγαίνει το σωστό αποτέλεσμα; Το μόνο που μπορεί να βγάλει σωστό αποτέλεσμα είναι το real time export αλλά που να περιμένω 15 λεπτά μέχρι να το μιξάρει;!!! Ευχαριστώ πολύ πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iannisro9 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 Έχεις τσεκάρει τα Left και Right Locators? Το left να είναι στην αρχή και το Right στο τέλος του project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2005 Ναι βέβαια. Σεταρισμένα τα left και right locators. Όλα έτοιμα είναι. Παλιότερα δούλευα το cubase sx 2 και τα σχετικά με το mixdown πιστεύω πως είναι τα ίδια πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geomic788 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Ενα πραγματακι που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως εχεις πανω το release asio in background και οταν κανεις Minimize για να περιμενεις και να κανεις τιποτα αλλο πεταει και το driver και δεν τελειωνει το export.απο πανω βεβαια λεει οτι εχουν περασει καμποσες μερες απο το ποστ σου επομενως κατι θα χεις βρει αν δεν εχεις check it out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2009 έλα ρε συ πως κάνεις έτσι από το 2005 μέχρι τώρα θα χουν κάνει και 2 παιδιά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση