Kapony Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα, εχω μια ESP Grass Roots, και εχω ενα προβλημα με τη γεφυρα. Η μια απο τισ 2 βιδες απο το floyd(μαιμου φυσικα) εχει χαλασει και δεν μπορω να ρυθμισω το υψος. Μπορω να αγορασω ενα ζευγαρι βιδες ξεχωριστα η χρεαζεται καμια αντικατασταση??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Ολα τα parts του floyd πωλουνται ξεχωριστα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
garrett Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 φανταζομαι χαλασανε οι στροφες ε;οταν το φτιαξεις το θεμα να ξερεις ποτε να μην το πειραζεις με χορδες τεντομενες επανω...οση πιεση μπορεις να αποφυγεις καλο ειναι,να το ρυθμιζεις μονο εντελος ξεκουρδιστος αν οχι χωρις καν χορδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Ολα τα parts του floyd πωλουνται ξεχωριστα ακομα και το σημειο που βιδωνει το τρεμολο αρμ; και αν ναι ξερεις κανενα μαγαζι αθηνα ή πατρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στην Grassroots μου και πηρα αυτο : http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm Σε σενα χαλασαν οι στροφες της βιδας ή η εσοχη του allen? Χρησιμοποιησα βεβαια μονο την βιδα και οχι το bushing (αν εχω καταλαβει καλα ετσι λεγεται το θηλυκο μερος του) μιας και μπαινει κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kapony Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αυτο http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm Χαλασε και η εσοχη εχει γινει κυκλοσ σχεδον αλλα ξεβιδώνει κανονικα ενώ δεν βιδώνει Φτανει σε ενα σημειο και μετα δεν παει αλλο. ενω απο την λεπτη E απο την κατω πλευρα ειναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Και το γω το ιδιο ακριβως αντιμετωπισα, κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στην κακη ποιοτητα του μεταλου που χρησιμοποιησαν. Παραγγελνεις λοιπον το μαραφετι απο thomann, χαλαρωνεις τελειως τις χορδες, βγαζεις την γεφυρα, ξεβιδωνεις την παλια βιδα (λογικα θα το καταφερεις ανετα με το χερι), βαζεις την καινουργια και εισαι κομπλε. Ποια grassroots εχεις αν επιτρεπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kapony Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Την έχω 10 χρονια, ειναι του Hammett με τα skulls, την είχα παρει πιτσιρικας full πωρωμένος τότε, ουτε ηξερα τι σημαίνει grass roots. Εσυ πια είχες? Ενασ φίλος μου έχει του Hetfield. Ξεκουρδίζουν και να τις φυσηξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Ελα ρε και γω την ιδια εχω! Νομιζα πως ημουν ο μονος στην ελλαδα που την ειχε!!! Παραδοξως η δικια μου δεν ξεκουριζε τοσο ευκολα, αλλα ειχε τα πιο σκληρα ελατηρια που εχω συναντησει ποτε σε τρεμολο! Αυτη την στιγμη της εχω βαλει original fr και ολο λεω να της παρω ενα ωραιο maple μπρατσακι και ενα σετακι tom anderson για να την επαναφερω στην ενεργο δραση! Γρασιδοριζα rules 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 δεν βάζετε και καμιά φώτο να πάρουμε μάτι και εμείς? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση