Προς το περιεχόμενο

Floyd Rose Εξαρτημα??

Kapony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω μια ESP Grass Roots, και εχω ενα προβλημα με τη γεφυρα.

Η μια απο τισ 2 βιδες απο το floyd(μαιμου φυσικα) εχει χαλασει και δεν μπορω να ρυθμισω το υψος.

Μπορω να αγορασω ενα ζευγαρι βιδες ξεχωριστα η χρεαζεται καμια αντικατασταση??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φανταζομαι χαλασανε οι στροφες ε;οταν το φτιαξεις το θεμα να ξερεις ποτε να μην το πειραζεις με χορδες τεντομενες επανω...οση πιεση μπορεις να αποφυγεις καλο ειναι,να το ρυθμιζεις μονο εντελος ξεκουρδιστος αν οχι χωρις καν χορδες!

Ολα τα parts του floyd πωλουνται ξεχωριστα

ακομα και το σημειο που βιδωνει το τρεμολο αρμ;

και αν ναι ξερεις κανενα μαγαζι αθηνα ή πατρα;

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στην Grassroots μου και πηρα αυτο :

http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm

Σε σενα χαλασαν οι στροφες της βιδας ή η εσοχη του allen?

Χρησιμοποιησα βεβαια μονο την βιδα και οχι το bushing (αν εχω καταλαβει καλα ετσι λεγεται το θηλυκο μερος του) μιας και μπαινει κανονικοτατα.

Ναι, αυτο 

http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm

Χαλασε και η εσοχη εχει γινει κυκλοσ σχεδον αλλα ξεβιδώνει κανονικα ενώ δεν βιδώνει

Φτανει σε ενα σημειο και μετα δεν παει αλλο. ενω απο την λεπτη E απο την κατω πλευρα ειναι οκ.

Και το γω το ιδιο ακριβως αντιμετωπισα, κατα πασα πιθανοτητα οφειλεται στην κακη ποιοτητα του μεταλου που χρησιμοποιησαν.

Παραγγελνεις λοιπον το μαραφετι απο thomann, χαλαρωνεις τελειως τις χορδες, βγαζεις την γεφυρα, ξεβιδωνεις την παλια βιδα (λογικα θα το καταφερεις ανετα με το χερι), βαζεις την καινουργια και εισαι κομπλε.

Ποια grassroots εχεις αν επιτρεπεται?

Την έχω 10 χρονια, ειναι του Hammett με τα skulls,  την είχα παρει πιτσιρικας full πωρωμένος τότε, ουτε ηξερα τι σημαίνει grass roots.

Εσυ πια είχες? Ενασ φίλος μου έχει του  Hetfield. Ξεκουρδίζουν και να τις φυσηξεις!

Ελα ρε και γω την ιδια εχω! Νομιζα πως ημουν ο μονος στην ελλαδα που την ειχε!!!

Παραδοξως η δικια μου δεν ξεκουριζε τοσο ευκολα, αλλα ειχε τα πιο σκληρα ελατηρια που εχω συναντησει ποτε σε τρεμολο!

Αυτη την στιγμη της εχω βαλει original fr και ολο λεω να της παρω ενα ωραιο maple μπρατσακι και ενα σετακι tom anderson για να την επαναφερω στην ενεργο δραση!

Γρασιδοριζα rules  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου