demo Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ........ΣΤΟ FORUM....ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΜΙΑ MUSTANG FENDER , ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ SEYMOUR DUNCAN QUARTER POUND TAPPED . ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ PUSH PULL VOLUME ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΙΣ ΤΟΥΣ 3ΘΕΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ (ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΑΣΗΣ) . ΑΑΑΑΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 Καλώς ήρθες λοιπόν :D Στο site της Seymour Duncan θα βρεις ότι συνδεσμολογία χρειαστείς :wink: Υ.Γ Όπως θα σου πουν και οι moderators λογικά,γράφε με πεζά γράμματα για να μη δίνεις την εντύπωση ότι φωνάζεις :wink: :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
demo Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2005 ευχαριστώ για την απάντηση . Αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι με ολα αυτά μαζί δηλ. και split και phase Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση