Sir Muttley Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Οι faded έρχονται χωρίς σκληρή θήκη oxi,ένας φίλος την πήρε με θήκη από τον thomman. προσωπικά κατά την άποψη μου και μόνο, την faded την θεωρώ καλύτερη από τις άλλες studio.(λόγο pro) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Ρε παιδια η lp studio faded,δεν ειναι αυτη στην παρακατω φωτο ???,εγω παντως για faded την πηρα.η διαφορα νομιζω οτι ειναι μονο στο χρωμα,και η gibson και καλα λεει οτι βγηκαν πιο λιγα κοματια. το σκρίνιο στο βάθος είναι με νίτρο; :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Ρε παιδια η lp studio faded,δεν ειναι αυτη στην παρακατω φωτο ???,εγω παντως για faded την πηρα.η διαφορα νομιζω οτι ειναι μονο στο χρωμα,και η gibson και καλα λεει οτι βγηκαν πιο λιγα κοματια. Ναι και για αυτό το λόγο μπορεί να την δεις να φιγουράρει στα forums με το δεύτερο της όνομα. Gibson Les Paul Studio Limited http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 το σκρίνιο στο βάθος είναι με νίτρο; :) Συγνωμη αλλα τι ειναι το σκρινιο ρε παιδια ?,παντως και εγω με σκληρη θηκη την πηρα. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Eγω τη flying v τη πήρα χωρίς θήκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Τι διαφορα εχει ενα faded μοντελο μιας Gibson studio απο μια που απλα ειναι studio? Απλα αναφερεται στο χρωμα ή εχει διαφορα και σε αλλα χαρακτηριστικα? ...δεν ξερω... ::) ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση