supremo Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Τι διαφορα εχει ενα faded μοντελο μιας Gibson studio απο μια που απλα ειναι studio? Απλα αναφερεται στο χρωμα ή εχει διαφορα και σε αλλα χαρακτηριστικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telekris Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Απ' όσο ξέρω δεν έχει Maple top και είναι περισσότερα κομμάτια. Επίσης, το βερνίκι παίζει σημαντικότατο ρόλο στον ήχο. Overall πάντως, είναι πολύ καλή entry level gibson κιθάρα και σε καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Επίσης, το βερνίκι παίζει σημαντικότατο ρόλο στον ήχο. ... o oποίος ποιος είναι ακριβώς; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 ... o oποίος ποιος είναι ακριβώς; Με πρόλαβες...και με βγάζεις και από τη δύσκολη θέση...και θα μου λυθεί και η απορία! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 και θα μου λυθεί και η απορία! Πόσο σίγουρος είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Απ' όσο ξέρω δεν έχει Maple top και είναι περισσότερα κομμάτια. Δεν εχουν ολες οι 'κανονικες' studio maple καπακια. ... o oποίος ποιος είναι ακριβώς; Με πρόλαβες...και με βγάζεις και από τη δύσκολη θέση...και θα μου λυθεί και η απορία! Ωχ, θα γινει παλι του 'κουρδισματος' το καγκελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Πόσο σίγουρος είσαι; Εγώ δεν είμαι... Επίσης, το βερνίκι παίζει σημαντικότατο ρόλο στον ήχο. ...ο telekris είναι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Εγώ δεν είμαι......ο telekris είναι Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Ωχ, θα γινει παλι του 'κουρδισματος' το καγκελο... Όχι ρε...θα κάνω σαν τον προπονητή της διαφήμισης..."θα κάτσω φρόνιμος σου λέω" Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2009 Marathon διακρινω μια "μαλθακοτητα" η μου φαινεται? ;D ;D ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση