JR Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα κοινοτητα του noiz. Θελω να αλλαξω τον διπλο μαγνητη bridge που εχει απο την μανα του η passifica μου με καποιον με πιο γκαζι.Τον θελω καθαρα για metal παιξιμο. Moυ προτειναν τον x2n της Dimartzio Specifications: Wiring Standard four conductor Magnet Ceramic Output 510mV DC Resistance 14.50K Τι λετε αξιζει η να παρω κατι διαφορετικο? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Κανενας?Προτεινετε τιποτα ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 DiMarzio Activator SD Metal Livewire (ο παλιός Active) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Seymour Duncan Custom(Sh-5) Bare Knucle Miracle man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 duncan distortion http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh6_duncan_dist/ papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Ωραιοι Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagabond Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 το μεταλ που ανεφερεις ειναι γενικο συγκεκριμενα τι στυλ?αγαπημενα συγκροτηματα? θα σου προτεινα τους αγγλικους χειροποιητους BARE KNUCKLE PICKUPS εχω αγορασει απειρα σετ μιλαμε παρα πολλα οποτε θα σου προτεινα την τελευταια μου αγορα! http://www.bareknucklepickups.co.uk/ZH-coldsweat.html οτι πληροφορια θελεις σχετικα με bare knuckle ρωτα καθως απο τους μαγνητες που πουλαι παιζει να εχω σηκωσει το μισο μαγαζι :o :o :o :o (αρρωστια) απο dimarzio! super distortion or tone zone !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Απο Metal τωρα φιλε μου παιζω Maiden,Sabbath,Megadeth,AC/DC,Savatage.Δεν παιζω death και κατι τετοια.Θελω εναν μαγνητη που να σκοτωνει κυριολεκτικα οταν μπαινει αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ γνωστης του θεματος γι'αυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση