bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Απλά να ζητήσεις από το μαγαζί που θα την αγοράσεις (αν δεν είναι από Τhomann) να σου κάνει μια ρύθμιση αν χρειάζεται για να ξεκινήσεις με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. H ακομα καλυτερα, να την πας σε ενα σωστο μαστορα και να παρακολουθησεις πως την σεταρει ωστε να μαθεις σιγα σιγα να την ρυθμιζεις μονος σου. Εχω μια epiphone, αν μαθεις να τις σεταρεις παιζουν παρα πολυ ωραια. Να φανταστεις πως καθοταν ενα μηνα, βρηκα καποιον να την πουλησω, την καθαρισα, αλλαξα χορδες, την σεταρα προσεκτικα και μολις επαιξα το μετανιωσα και την κρατησα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα επιμείνω να πάρεις μια κιθάρα που σου ΑΡΕΣΕΙ (εντάξει, να μην είναι και για πέταμα) και να αφήσεις τα υπόλοιπα λίγο πιο.... στην άκρη. Γνώμη μου είναι ότι με ένα όργανο που δεν το έχεις ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ δεν πας πουθενά, κι ας είναι και το καλύτερο όργανο στον κόσμο. Ένα λίγο χειρότερο όργανο που θα το βλέπεις και θα σου έρχεται η επιθυμία να παίξεις 5 ώρες θα σου προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα καταπληκτικό όργανο που σε ξενερώνει για κάποιον δικό σου περίεργο λόγο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Εφόσον σου αρέσει όπως ειπώθηκε,η γνώμη μου είναι οτι η κιθάρα που παραθέτεις είναι μια χαρά υποψήφια για πρώτη κιθάρα. Go for it ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση