ontheflow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Γίνεται να πάρω τα κανάλια του fl studio στο nuendo μέσο rewire και αντίστροφα??? Και αν ναι μπορείτε να βοηθήσετε κάπως για το πως θα το κάνω??? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Live_ Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Ναι γινεται. Πρωτα ανοιγεις το Nuendo. Πηγαινεις devices και επιλεγεις FL Studio. Μετα επιλεγεις ποια καναλια απο το FL Studio να ερχονται στο Nuendo. Μετα ανοιγεις FL Studio. Αναθετεις τον καθε ηχο σε ενα καναλι και πηγαινει αυτοματα στα ΙΝ/Rewire καναλια που εχεις επιλεξει στο Nuendo :D ;D ------------------------- - - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ γίνετε τελικά! Αλλά υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι… Μου παeι το master του fl στο nuendo και όχι κάθε κανάλι ξεχωριστά…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Οκ εντάξει τακτοποιήθηκε και αυτό!!! Αλλά δημιουργήθηκαν και άλλο bug τώρα… Στο export από το nuendo όταν βγάζεις το συνολικό track μέσω και rewire στο αρχείο που μου κάνει output η πρώτη 3 χρόνοι στο πρώτο μέτρο είναι εξαφανισμένοι…προφανώς δεν μου τους κάνει export….και το επανέλαβα για άλλες 3φορες και σε διαφορετικό τύπο αρχείου αλλά το ίδιο…τη φταίει και δεν μου τους κάνει export τους 3 πρώτους χρόνους…??? ??? ??? κουλό μου φαίνεται... :-\ ??? :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδία αν μπορεί κάποιος να μου πει τη γίνετε για τη με έχει τρελάνει…. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία! Άαε 3 μέτρα κενά στην αρχή. Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ontheflow Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλή ιδέα!!!! Πέτυχε...!!! Αλλά για τη γίνεται αυτό? Δεν είναι λίγο κουφό??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση