GEOfx Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω τα συγκεκριμενα μονιτορς τα εχει ακουσει κανεις να μου πει τη γνωμη του?Η MACKIE ξερω πως ειναι απο τις καλες εταιριες σε οτι αφορα τα μονιτορς αλλα η χαμηλη τους τιμη με προβληματιζει λιγο.Λετε να περιμενω να βγουν τα VL-A8 της Tascam πρωτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα φίλε... Τα MACKIE MR8 τα έχω στην κατοχή μου γύρω στο μήνα...παραγγελία απο εξωτερικό όμως γιατί στην Ελλάδα είναι έως 200ευρώ ακριβότερα...!!! Έχουν πολύ καλά στοιχεία στα όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα...150watt RMS που αλήθεια θα σου φανούν περισσότερα...χα...εγώ ήμουν ανάμεσα στα TASCAM VL-A8 , KRK ROKIT G2 RP8 και αφού τα άκουσα...έκρινα σκόπιμο να τα πάρω...χα...έτσι να πράξεισ και εσύ...πάρε κάποιο κομμάτι που έχεις 1000παίξει ή που εσύ έχεις συνθέσει και ξέρεις πως σου ακούγεται...και κάνε τεστ...απλά νομίζω πλέον Ελλάδα δεν υπάρχουν διαθέσιμα.. Πάντως...εγώ έδωσα...420 ευρώ...και γουστάρω μ'αυτά που ακούω...χωρίς να έχω όμως ιδιαίτερες γνώσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GEOfx Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Thanks φιλε αλλα που τα βρηκες τοσο φθηνα?Στο thomann τα εχει γυρω στα 600 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 ebay φίλε...ψάξου λίγο...κάτι θα βρείς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Αληθεύει ότι τα Tapco S8 φοράνε ακριβώς τα ίδια με το συγκεκριμένο μοντέλο της MAckie? (αν ναι είναι στην μισή τιμή! καλή φάση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Tα MR8 φοράνε το ίδιο μεγάφωνο με τα πιο μεγάλα της κατηγορίας τα HR 824 νομίζω απλά είναι μικρότερος ο ενισχυτής τους. Τα TAPCO φοράνε μια παραλλαγή των MR8 με επίσης μικροτερο ενισχυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strikebeatsent Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μιας λέτε για τα mackie mr8, σκέφτομαι να τα πάρω εδώ και καιρώ...είμουν ενδιάμεσα σε αυτά και στα krk rp8 g2...είναι καλύτερα από τα krk? http://www.myspace.com/strikebeatsent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 loipon exw dokimasei ta MR8 kai twra exw ta MR6 einai apla teleia .. poli kalos ixos bassaki para poli kalo oi rythmiseis sto pisw meros voithan na teleiopoiisete ton ixo analoga entasi kai dwmatio ktlp. poli kalos diaxwrismos se oles tis sixnotites kai opws provlepetai aisthiti i entasi ixou ean "xekentrareis" to opoio einai kalo gia monitors xalara agorase ta ean endiaferesai...egw protimisa to musicstore.de giati oi ellines apatewnes ta exoun dipli timi..... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση