doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Διαθετω max 600 ευρω για αγορα σκαφους...ειμαι αναμεσα σε epiphone,hagstrom,washburn,hofner....θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον που ξερει απο σκαφακια...ειπα 600 ευρω max...αν υπαρχει κανενα οργανο με λιγοτερα που να αξιζει προτεινετε... ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Ειδήμων στο είδος δεν είμαι, αλλά να πω ότι δοκίμασα σε μεταχειρισμενάδικο, λίαν προσφάτως, την Washburn J3 και στα λεφτά (που κάνει καινούρια στο DV) της είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη. Αλλά θα έδινα και το κατιτίς παραπάνω για την Ibanez AG95-TRD (κούκλα η ρουφιάνα). Γενικά η σειρά της Ibanez στα χρήματά της είναι top. Πάενε από Τρίπη για να δεις κι από κοντά. Και μην ακούς εμένα. Τι ξέρω γω από Jazz ? Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 http://www.dolphinmusic.co.uk/product/39748-ibanez-artcore-af105-graphic.html Την έχω ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ !! Μπράβο (κι ας λένε ότι θέλουνε) ;). Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Έψαξα στο google "ΣΚΑΦΟΣ 600 ΕΥΡΩ" και μου έβγαλε αυτό: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 εγω σου προτεινω epiphone joe pass η epiphone emperor. αν βρεις καμμια μεταχειρισμενη ακομα καλυτερα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Έψαξα στο google "ΣΚΑΦΟΣ 600 ΕΥΡΩ" και μου έβγαλε αυτό: οχι ρε...τετοιο εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 πιο κοντα σ αυτη ειμαι....ενταξει ξεπερναει το 600αρι...http://www.thomann.de/gr/hagstrom_vikingdeluxe_am.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε από αγγλία! Εκεί που έχει πέσει η λίρα θα σου βγει χαλαρά φθηνότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Αγγλια?απο που? το dv247 δεν εχει hagstrom.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση