trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Σενάριο ολοκληρό έπαιξε εδω ρε.Τι ξανθόπουλος κ λαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 εεε! Δεν έχω δει πιο ΑΧΡΗΣΤΗ γκόμενα! Τι ποτά ρίχνει, τι τον αφρό στα μάτια του ανθρώπου, τι στο καλό;... μέχρι και η λάμψη είναι καλύτερη! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 οχι ρε στη μαπα της τα χυσε μόνη της κ ο αλλος τρελαθηκε κ τα καψε κ τα δικά του για να μοιράζονται την μιζέρια. Σου λέω σενάρια που ξεπερνούν κάθε κουκουέ κ ουτοπισμό ναούμ και τα λοιπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον δεν καταλαβες δεν έκαψε και αυτός τα μάτια του απλά της τα έδωσε σαν δωρεά οργάνων από τις τύψεις που ένιωθε......γιαπωνέζος με BMW μπλιαχ χάλια σενάριο..... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναι έτσι κάνουν πάντα, δεν έχεις προσέξει ότι οι Ιάπωνες είναι διάσημοι που κυκλοφορούν με τις φωτογραφικές παντού; Το 50% των Ιαπώνων είναι τυφλοί και έχουν αναπηρική σύνταξη (φτάνουν σχεδόν τα ελληνικά ποσοστά δηλ.). Μην κοιτάς τα αυτοκίνητα που σχεδιάζουν, αυτά τα βγάζει ενας υπολογιστής. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 θέλω τυφλή γιαπωνέζα τότε. Χαλάλι το φαϊ κ το σφουγγάρισμα αμα εχω τυφλή σχεδιάστρια αυτοκινήτων.Λάχειο η φάση σε λέω τσερεμόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Άσχετο αυτοκίνητο πήρες τελικά ή δεν υπάρχει τριγκάμαξο εν τέλει? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 εχω κανει 3500 χιλιάδες ήδη.Το kia ceed 1,4 πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Mε γειά! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Mε γειά! ;D tenk yo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση