Προς το περιεχόμενο

Hotel California solo

hybrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι κιθαρίστας (θεός φυλάξοι ;D), αλλά όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το Hotel California ήταν από τα κομμάτια που μ' έκαναν να ξεκινήσω τα τύμπανα, από ένα πάρτι στη 3η Γυμνασίου που το πρωτοάκουσα (και το χόρεψα επίσης με ένα συνομήλικο κοριτσάκι, και μετά βγήκαμε στο μπαλκόνι και ξεμοναχιαστήκαμε στα σκοτεινά και εκεί για πρώτη φορά αν προσπαθείτε να διαβάσετε τη συνέχεια είστε κουτσομπόληδες και ματάκηδες…). Τότε λοιπόν βρέθηκα για πρώτη και μοναδική φορά μποροστά στο αιώνιο υπαρξιακό ερώτημα "κιθαρίστας ή ντράμερ", η απάντηση ήρθε αμέσως, και η συνέχεια ανήκει στην ιστορία. Αν όμως είχα γίνει κιθαρίστας, θα ήταν ακριβώς λόγω του σόλο του συγκεκριμένου τεμαχίου, που είναι από τα λίγα σόλο που ξέρω απ' έξω (εννοώ ότι τα τραγουδάω όποτε τα ακούω, όχι ότι τα παίζω) μαζί με τα σόλο του Sultans of Swing, του Highway Star και κανά-δυο άλλων.

Τέλος πάντων για να μπω στο θέμα, μετά το πιο πάνω προσωπικό παραλήρημα (είμαι σίγουρος ότι είχα κάποιο θέμα όταν ξεκίνησα…), θα ήθελα να σχολιάσω ότι το βασικότερο πρόβλημα που ακούω εγώ - όπως υποθέτω και οι περισσότεροι προλαλήσαντες - είναι ο ήχος, που δε σε αφήνει να πολυκαταλάβεις τι ακριβώς γίνεται ("Τι λε ρε φίλε, γι' αυτό μας πρήζεις τόση ώρα;" σας ακούω να ρωτάτε. "Ναι ρε γι' αυτό, ούτε τη γνώμη μας δεν μπορούμε να πούμε εδώ μέσα;" Τέλος εσωτερικού διαλόγου…). Το καλό είναι ότι αυτό λύνεται πολύ εύκολα με μία βασική αναβάθμιση ηχογραφητικού εξοπλισμού. Δεν χρειάζονται παπάδες. Σχεδόν οτιδήποτε θα είναι καλύτερο από το μικρόφωνο της κάμερας.

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι το' χεις οπότε περιμένουμε νεότερα. Και με πρίζωσες να κάτσω να γράψω τύμπανα επάνω στο drumless που κυκλοφορεί στο net…

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου