marathon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Βristol, μαγνήτες και από εδώ http://stores.ebay.co.uk/Dangleberry-Music_Guitar-Parts_Pickups_W0QQcolZ4QQdirZ1QQfsubZ4761096QQftidZ2QQtZkm Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 @ elavd Η κιθαρα θα επανελθει σε s-s-s το συντομοτερο δυνατο, απλα ειμαι λιγο πηγμενος αυτο τον καιρο, εχουν πλακωσει και διαφορα αλλα εξοδα οποτε δε ξερω ποτε θα ασχοληθω μαζι της. @ bihlas Thanks Η υφη ειναι οντως σαν να χαιδευεις πετρα, απο αυτες που χρησιμοποιουσαν παλια στα σπιτια. Λοιπον καθαρα για λογους πληροτητας εγραψα και ενα μικρο κλιπ (ο θεος να το κανει αλλα τελος παντων...). Μονο καθαρο, σκετη η κιθαρα με μονο λιγο reverb απο τον ενισχυτη, καμια επεξεργασια. Απλα πηρα την κιθαρα και επαιξα μερικα random πραγματα, ξεκινωντας απο bridge, μετα bridge+neck teneke style και μετα neck. Θα μου συγχωρεσετε το αθλιο παιξιμο μου καθως το action δεν ειναι και πολυ user friendly προς το παρον, ασε που δεν ηξερα τι να παιξω :P Υ.Γ. αν προσεξατε στη φωτο που παρεθεσε ο Ηλιας, το σωμα εχει 5 τρυπες στο neck pocket, εκ τον οποιων η 5η δε καταλαβα τι ρολο βαραει... Εdit:Προβληματα με την επισυναψη... http://www.box.net/shared/7ln0sjidiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Υ.Γ. αν προσεξατε στη φωτο που παρεθεσε ο Ηλιας, το σωμα εχει 5 τρυπες στο neck pocket, εκ τον οποιων η 5η δε καταλαβα τι ρολο βαραει... Tη κρεμάς για να στεγνώσει...αλλά συνήθως είναι στη μέση Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Tη κρεμάς για να στεγνώσει...αλλά συνήθως είναι στη μέση Αυτο σκεφτηκα και εγω...αλλα ειναι πολυ off ασε που στα περισσοτερα σωματα δεν βλεπεις τετοιες τρυπες, βολευονται αλλιως (ή ετσι νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Μου θύμισε την άσχετη τρύπα που είχε το μπράτσο της Squier 51 μου: η οποία πιθανολογώ ότι έγινε κατά λάθος, από αστοχία του μηχανήματος... ::) Η δική σου βέβαια, είναι πιο μεγάλη και πιο κακομούτσουνη (...η τρύπα ... ;D ) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Στο ίδιο περίπου σημείο έχει και το mighty mite μπράτσο μου μια ίδια άσχετη τρύπα... ??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά το denekes mode... ;D Και γλυκός neck επίσης! Θενξ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Κατ' αρχάς μπράβο, συγχαρητήρια πάρα πολύ καλή δουλειά 8) 8) Μια ερωτησούλα το βερνίκι πολυουρεθάνης που το βρήκες. Ξέρει κανείς εάν κυλοφορούν στην Ελλάδα σε σπρεύ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 @sofison Spray ειναι και το δικο μου. Το βερνικι ειναι ευκολο να το βρεις στην Ελλαδα, σε οποιοδηποτε μαγαζι με υλικα μαστορεματος κλπ πας θα εχουν. Αν πας στε κανενα μεγαλο μαγαζι praktiker κλπ θα βρεις ποικιλια. Υπαρχουν πολλα... @kultura Το τενεκεδεξ bridge-neck δεν ακουγεται κακο. Αλλα προτιμω πολυ περισσοτερο το τενεκεδεξ που προερχεται απο reverse wound μεσαιο στις θεσεις 2 και 4. Βεβαια αν βαλεις κανονικο mid και reverse neck και bridge μπορεις να συνδυασεις και τα δυο...ιδεες... Οσο για singlesized humbucker σε neck θεση στρατοειδους ειναι απο τα αγαπημενα μου config. Οσοι νομιζουν οτι οι hot rails, lil 59 κλπ μπαινουν σε neck στρατοειδους μονο για γκαζοσολα χανουν καποια φοβερα ηχοχρωματα...μπορεις να πετυχεις πολυ ωραια "γλυκα" αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια μαστοριά. Βαλε CRL ηλεκτρικα και μαγνητες http://www.vanzandtpu.com/pickups.html και καθαρισες. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση