metallicus Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Το τσέκαρα στο youtube φαίνεται να έχει εκπληκτικό ήχο για ψηφιακό πιάνο αλλά μπας και είναι μούφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν πας να το ακουσεις? Αν σου πω ότι είναι καλο θα το αγορασεις με τη μια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν πας να το ακουσεις? Αν σου πω ότι είναι καλο θα το αγορασεις με τη μια? Μάλλον θα αργήσει να εμφανιστεί στην αγορά. Παρεμπιπτόντως, τι είναι αυτό το κατάστημα Roland Planets που έχω δει και διαφημίζεται? Έχει ανοίξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλό είναι ρε παίδες, αλλά όχι και 5.5 χιλιάρικα... Δεν νομίζω να αξίζει την διαφορά απο τα πιάνα που έχουν τα motif-M3 κλπ. Α! Σου μένει και το σύνθ... ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Σημασία έχει τι θα παίξεις μ'αυτό το πιάνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Σημασία έχει τι θα παίξεις μ'αυτό το πιάνο. Ακριβώς. Κάποιος που έχει studio και δεν θέλει να μπλέξει με Grand και μικρόφωνα, θα φιλήσει τα χέρια του, διότι όντως είναι πολύ πιστό. Για το σπίτι όμως δεν βλέπω καμμία εφαρμογή. Το παρομοιάζω με το OASYS. Υπερβολή, που σε λίγους θα φανεί πραγματικά χρήσιμη. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 απο οτι βλεπω στο youtube...με ενα καλο clavinova ειναι το ιδιο νομιζω.. αλλα δεν ζηλεψα..μου αρεσει το πιανο μου στο motif xs8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση