Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με onboard καρτα ηχου...

DaveMurrayJr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν δικαιολογείται λοιπόν να σου το παρουσιάζει,να κανεις καλο έλεγχο στο bios,(ίσως και δοκιμαστικά ένα load setup default)από κει και πέρα να κόλλησες κανέναν ιο ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

(...) Οπως ανοιγω τις καρτελες και τις βαζω να φορτωνουν, παρατηρω το ιδιο φαινομενο στο Winamp.

Παιδες, νεα δεδομενα ;D

Τελικα μου φαινεται οτι δεν ειναι με τον επεξεργαστη το θεμα, γιατι ενω το winamp παιζει κανονικα, ανοιξα παιχνιδι και επαιζα παραληλα, και αυτη τη φορα ηταν ολα κανονικοτατα με τη μουσικη. :-\

Any ideas?

Οπότε, λύθηκε το πρόβλημα; Με την κάρτα γραφικών δεν έχει σχέση, αφού δοκίμασες και το /BASEVIDEO.

Οπότε, λύθηκε το πρόβλημα; Με την κάρτα γραφικών δεν έχει σχέση, αφού δοκίμασες και το /BASEVIDEO.

Ναι, την περιπτωση της καρτας γραφικων την εχω αποκλεισει.

Αλλα ακομα με βασανιζει... Μεσα στο σκ που δε θα χρειαζομαι ιδιαιτερα το pc, θα καταφυγω στην υστατη λυση ενος ακομα φορματ, και αμα το πραμα συνεχιζεται, παω να παρω καινουρια καρτα ηχου...

What frequency are YOU getting?

Τελικα ξαναεκανα φορματ, και τιποτα. ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :'( :'( :'(

Παω να βρω λεφτα.........

Αρχηγέ DaveMurrayJr τολμώ να πω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά software-ικής φύσεως.

Όταν λες ότι έκανες format και πάλι τα ίδια, εννοείς ότι εγκατέστησες τα windows, τους drivers όλων των συσκευών (ποιών) και κάνει τα ίδια; Κατέβασες και τα updates των Windows?

Μπορείς να δοκιμάσεις να μας ηχογραφίσεις το φαινόμενο; Επίσης να μας κάνεις κάποιο print screen με το Task Manager να δούμε το CPU load και τη μνήμη αν κάνει τίποτα περίεργο όταν εμφανίζεται το πρόβλημα. Επίσης θα βοηθήσει αν δούμε και τα processes που τρέχουν.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Τα processes.

Το task manager την ωρα που κολαει, λιγο δυσκολο, γιατι το φαινομενο συμβαινει για κλασματα δευτερολεπτου. Παντως φαινεται απλα σα να χρησημοποιειται ο επεξεργαστης, οχι απαραιτητα 100% cpu load.

Τωρα ηχογραφηση επιφυλασομαι να εχω το κινητο σε standby, γιατι απο το πισι λιγο δυκολο να το κανω και αυτο την ωρα που σκαλωνει.

Updates κατεβαζω, οποτε μου βγαζει.

Αυτό το googleupdate μου είναι ξένο, τι δουλειά έχει σε φρέσκο install; Έβαλες κανένα Google Chrome; Μήπως να δοκιμάσεις να το απεγκαταστήσεις;

Επίσης, την ώρα που κάνει τα περίεργα μήπως εντοπίζεις κάποιο process να ζητά πολύ μνήμη στιγμιαία;

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Το Google updater ειναι επειδη εβαλα το google earth  :P. Το εβγαλα ηδη.

Τωρα θα κοιταξω για τη μνημη, αν και δε το νομιζω, θα φαινοταν και στο γραφημα.

το ati2evxx  γιατί το έχει 2 φορές  ??

το google updater είναι θα έλεγα πολύ.... :-\ ύποπτο πρόγραμμα και δύσκολα βγαίνει απ το PC.

αφού έκανα απεγκατάσταση τα google earth, google Chrome και το ίδιο το google updater,

αυτό εμφανίζεται πάλι στο task manager. Το βρίσκω σε διάφορα σημεία του συστήματος (c: windows ktl)το σβήνω και βλέπω πάλι μέσα απο το zone alarm οτι προσπαθεί να συνδεθεί!!!  Τι να πω! Τελικά το έχω αποκλείσει με το zone alarm.  :-\

το ati2evxx  γιατί το έχει 2 φορές  ??

Δυο ανεξαρτητα ramdac στην καρτα ;)

Τωρα για το google updater, λογικο να ανοιγει, αφου η δουλεια του ειναι να κοιταει για updates :P

Παντως δε φταιει αυτο, το ειχα και πριν. Γενικα οτι εχω τωρα ειχα και πριν, και λιγοτερα μαλιστα. ΓΙ'αυτο δε μπορω να εξηγησω τι φταιει.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου